istinski i iskreno

U saobraćajki je izgubila nogu, postala simbol snage, pa upoznala njega: Ljubavna priča košarkašice Nataše Kovačević

0

Nataša je postala simbol snage i inspiracija za mnoge žene 

LJUBAVNA PRIČA NATAŠE KOVAČEVIĆ
LJUBAVNA PRIČA NATAŠE KOVAČEVIĆ foto: Instagram / nacika7

Srpska košarkašica Nataša Kovačević u centru pažnje javnosti našla se ne tako lepim povodom. Saobraćajna nesreća koju je doživela 2013. godine promenila joj je život u potpunosti, ali ona nije bila spremna da se preda.

 

Iako je ostala bez noge lepa Nataša je bila rešena da svoj život nastavi da živi punim plućima. Uložila je vanljudske napore da se što brže i bolje oporavi i već posle nekoliko meseci Nataša se vratila na teren.

 

Postala je inspiracija mnogim ljudima, a po njenoj priči snimljen je i dugometražnidokumentarni filma "Skok" , koji je vrlo brzo pogledao ogroman broj ljudi.

 

 

Nataša je nastavila da živi punim plućima, a onda joj je život podario osobu koja je postala njen najveći oslonac. Nataša je uplovila u vezu sa tajanstvenim Vukom Stojakovićem, a nakon nekoliko godina usledila je i veridba.

 

Iako retko kada o svom privatnom životu govori u javnosti, taj trenutak je morala da podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Odmah su počeli da se nižu prelepi komentari i čestitke, a Nataša nije krila sreću.

 

Ubrzo su stigle i druge lepe vesti. Nataša je bila u drugom stanju, a u decembru 2022. godine postala je mama ćerkice kojoj je dala ime Sofija. Njen izabanik Vuk uvek je tu da joj bude najveća podrška, a sada je došlo vreme da njihova porodica postane bogatija za još jednog člana. 

 

Nataša je objavila da po drugi put postaje mama podelivši preslatki video sa Vukom i Sofijom iz svog stana. 

 

Nataša i Vuk su prvi put viđeni u javnosti na premijeri dokumentarnog filma “Skok”, u kome je prikazana njena dramatična priča tri godine od teške saobraćajne nesreće

 

Ono što su svi primetili jeste da su oni tom prilikom bili veoma prisni, a Vuk ni jednog trenutka nije ispušato ruku svoje Nataše iz svoje ruke. Ova prelepa ljubavna priča biće zaokružena još jednim detetom, a svi se nadaju da će potrajati još mnogo godina.

 

Bonus video:

Trik trudnice da nosi stare farmerke

 

makonda-tracker