voleli su se

S kojojm POZNATOM MANEKENKOM je bio Viktor Troicki pre nego što se oženio? Danas živi luks životom daleko od Srbije

0

Veza tenisera i lepotice je bila burna i na kraju je svako otišao svojim putem 

BIVŠA LJUBAV VIKTORA TROICKOG
BIVŠA LJUBAV VIKTORA TROICKOG foto: Dado Đilas

Nekadašnji teniser Viktor Troicki nosio je titulu velikog zavodnika sve dok se konačno nije skrasio pored svoje supruge Aleksandre, koja mu je rodila dvoje dece. 

 

Kao mlad momak Viktor je bio veoma primamljiv ženama, a jedna, koji javnost pamti kao njegovu najlepšu devojku bila je manekenka Sunčica Travica

 

Sunčica i Viktor su uplovili u romansu 2009. godine i u početku je sve bilo idilično, a onda su počeli da se pojavljuju problemi, zbog koji su se rastavljali, pa mirili, ali su ipak 2014. godine odlučili da je definitivno kraj.

 

 

Srpska lepotica je pronašla drugačiji put, odselila se iz Srbije u Ameriku gde i danas živi rakošnim životom. Viktor je ostao u Srbiji gde je upoznao svoju sadašnju suprugu s kojom je stvorio topli dom. 

 

Njihova veza je bila veoma turbulentna, a Sunčica nije imala reči hvale za nekadašnjeg partnera. Ipak, prošlo je dosta godina i sada je sve to samo daleka prošlost. 

 

Sunčica je nakon raskida sa teniserom uplovila u vezu sa fudbalerom Aleksandrom Radišićem. Međutim, do kraha je došlo kada je, kako su pisali mediji, snimala scene za novi spot Harisa Berkovića, dečka Rade Manojlović, zbog čega je Aleksandar bio ljubomoran.

 

 

 

Vikotor je 2016. godine stao na ludi kamen sa lepom Aleksandrom Đorđević u crkvi Svetog Aleksandra Nevskog, nakon čega je upriličeno slavlje u jednom luksuznom beogradskom hotelu.

 

Od tada oni uživaju u skladnom braku iz kojeg su dobili dvoje dece. Prva devojčica je na svet došla 2017. godine, a druga 2020. Ova lepa porodica danas živi mirnim porodičnim životom trudeći se da uvek imaju dovoljno vremena za druženje, igru i vaspitanje. 

 

Bonus video:

 

Proslava rođendana ćerkice Viktora Troickog 

 

makonda-tracker