nerazdvojni

Starija je od njega, poznata i PRELEPA: Damijano David u vezi s popularnom američkom glumicom

0

Frontmen grupe Moneskin ponovo je srećno zaljubljen, a holivudska lepotica i on se ne razdvajaju u poslednje vreme

Damijano David odnedavno ima novu devojku
Damijano David odnedavno ima novu devojkufoto: LEOFRANCO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Italijanski bend Moneskin, koji je pre dve godine odneo pobedu na Evroviziji s pesmom Zitti e buoni, za kratko vreme dospeo je u žižu evropske i svetske javnosti, a najviše se pričao o frontmenu Damijanu Davidu.


Pevač, koji je postao prava opsesija među devojkama i često ga proglašavaju najatraktivnijim Evropljaninom, brzo je sve razočarao potvrdivši da je u dugogodišnjoj vezi s influenserkom Đorđom Soleri. Ipak, oni su se nedavno razišli, a Damijano je sad viđen s novom devojkom, i to poznatom američkom glumicom i glumicom.


On je navodno u vezi s Dav Kameron, koja se proslavila ulogama u Diznijevoj seriji "Liv i Medi".

 

Damijano David i Dav Kameron odnedavno su u vezi
Damijano David i Dav Kameron odnedavno su u vezifoto: LEOFRANCO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Četiri godine starija lepotica je najpre viđena s Davidom u septembru na koncertu Moneskina u Njujorku, a potom se pisalo da su se u oktobru ljubili na jednoj žurki. Fanovi grupe spazili su je i na ručku sa članovima Moneskina na jednoj plaži u Brazilu, a pevač i ona su pre nekoliko dana fotografisani zajedno u Sao Paulu.

Ko je Dav Kameron, nova devojka Damijana Davida?


Dav Kameron, rođena kao Kloi Selest Hosterman, rođena je u Bejnbridž ajlendu, u Vašingtonu, 1996. godine, a otkrila je jednom prilikom da ima francusko, slovačko, rusko i mađarsko poreklo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DOVE (@dovecameron)


Otvoreno je pričala o tome da je bila žrtva vršnjačkog nasilja tokom školovanja, a sa 11 godina je ostala bez oca, posle čega je ime promenila u Dav (golubica) jer ju je on tako zvao od rođenja.


Glumica se svojevremeno deklarisala kao biseksualka.


Dav se glumom bavi od malih nogu, kada je najpre dobila ulogu u pozorištu, u mjuziklu "Jadnici", a posle nekoliko manjih televizijskih uloga zaigrala je seriji "Liv i Medi", u kojoj je glumila sestre bliznakinje.

To joj je donelo svetsku popularnost, a Dav je potom nastavila vredno da snima, a pojavila se u još nekoliko uspešnih projekata, poput serije "Besramnici".

 

BONUS VIDEO

Damijano David iz grupe Moneskin

 

makonda-tracker