za ceo život

Njihov prvi susret bio je ROMANTIČNIJI OD FILMA: Suprug Pauline Manov je poznat, supertalentovan i TAKO ZGODAN

0

Šarmantna glumica iz filma "Toma" već 15 godina je u skladnom braku, a priča o tome kako je pronašla čoveka svog života je  predivna

Paulina Manov rasplakala je region ulogom Ljiljane u filmu 'Toma'
Paulina Manov rasplakala je region ulogom Ljiljane u filmu "Toma"foto: Marina Lopičić

U beogradskom Zvezdara teatru juče je održana premijera predstave "Kuća" Nebojše Ilića, kojoj je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti.


Među njima je istaknuta glumica Paulina Manov, jedna od najvećih pozorišnih zvezda u našoj zemlji, koju smo proteklih godina gledali i u filmu "Toma" i serijama "Kamiondžije", "Komšije", "Kalkanski krugovi", "Zbornica" itd.


Glumica je na premijeru stigla u društvu supruga Vladimira Đorđevića, poznatog srpskog dramatursga i scenarista, koji stoji iza mnogo popularnih projekata. Samo neki od njih su "Grupa", "Ono kao ljubav", "Komšije", "Ljubav ispod zlatnog bora"...

 

Vladimir Đorđević i Paulina Manov na premijeri predstave 'kuća'
Vladimir Đorđević i Paulina Manov na premijeri predstave "kuća"foto: A.H./ATAImages

Par je bio modno usklađen, u crnoj boji od glave do pete, a dok je glumac nosio pantalone, košulju i sako, Paulina je odabrala košulju-haljinu kratkih rukava.


Paulina Manov i Vladimir Đorđević u braku su, inače, 15 godina, a zajedno su dobili dvoje dece – sina Rastka i ćerku Minu.

 

Kako je glumica ispričala jednom prilikom u emisiji "Balkanskom ulicom", čoveka svog života upoznala je – gde drugo – u pozorištu, a sve je kriva jedna posebna serija.

 

Paulina Manov
Paulina Manovfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Otišla sam na premijeru predstave „Ne igraj na Engleze“, na koju me je pozvao moj drug Danijel Sič. Smestio me je da sednem pored njegove žene i tako, čekamo da počne predstava. Kad, vidim, pojavljuje se jedan visok momak, vrlo zgodan, obučen u crno. Ulazi i izlazi. Bilo mi je jasno da on nije običan gledalac. Pomislila sam da je verovatno neki momak iz marketinga. Odgledamo mi predstavu i krenemo napolje, a ja uz put pitam kolege da li znaju o kome je reč. Kažu mi da je pisac. "Je l? Zgodan i talentovan", pomislila sam – prisetila se glumica.


U to vreme, Vladimir je bio student treće godine fakulteta, a već je pokazao da je pred njim velika karijera. Do upoznavanja je došlo iste večeri, na žurki posle premijere, a prvo veče njihovog poznanstva obeležio je vrlo romantičan trenutak. Naime, kada su krenuli kući, čula se pesma "Slušaj ljubav kako dolazi".

 

Paulina Manov je godinama u srećnom braku
Paulina Manov je godinama u srećnom brakufoto: Sonja Spasić

Samo smo se pogledali, zagrlili i počeli da plešemo. I, kao, to je to – rekla je glumica.


Na izlazu iz kluba sačekala ih je ogromna bara, a Vladimir je Paulinu uzeo u naručje i preneo do kola, dok je ona usput razmišljala "Ako me ne ispusti u baru, on je pravi", ispričala je glumica. Nije je ispustio!

 

 

 

makonda-tracker