OŽENIO JU JE SAMO ZBOG MEDIJA

40 godina su u braku, ŽALE SAMO ZBOG JEDNE STVARI: Ko je Snežana, supruga čuvenog Jašara Ahmedovskog?

0

Imaju sve, i karijeru i ljubav i uspeha, ali za jednim oboje žale 

Jašar je duže od 4 decenije u braku sa Snežanom koja mu je velika podrška
Jašar je duže od 4 decenije u braku sa Snežanom koja mu je velika podrška foto: Antonio Ahel/ATA Images

Godine blistave karijere koje su iza nešeg poznatog pevača Jašara Ahmedovskog bile su protkanje podrškom i ljubavlju kojom ga je obasipala njegova dugogodišnja izabranica i supruga Snežana Ahmedovski.

 

Njihova ljubavna priča nalik je onim koje mogu da završena filmskom platnu, a Jašar ne krije da se Snežanom oženi samo zbog javnosti.

 

Jašar je po prirodi otvoren čovek. Bez ustezanja i problema priča o svom privatnom životu, a supruga mu je oduvek bila najveća podrška. Upoznali su se kao veoma mladi i uspeli da prođu kroz mnoge izazove i ostanu i nakon 4 decenije kao jedno. 

 

 

Jašar je suprugu Snežanu upoznao je kada je imao 18 godina. Došla je sa drugaricom da ga sluša kada je nastupao sa Lepom Lukić u Beogradu. Jašar i Snežana bili su već dvadeset godina u vezi kada su odlučili da je i ozvaniče.

 

- Moja najveća ljubav i podrška u životu je moja žena Snežana. Zajedno smo od 1982. godine, a u braku smo 20 godina. Na brak smo se odlučili jer su mediji stalno prozivali "nevenčana supruga", ali, ako postoji ljubav, meni papir ništa ne znači. Bilo je neko slobodno vreme i rekao sam "hajde da se venčamo". Nisam pravio svadbu, jer sam toliko svadbi otpevao da mi je to dosadilo. Samo smo napravili ručak - rekao je Jašar jednom prilikom.

 

Njih dvoje se toliko dobro poznaju da im naprosto nije potrebno mnogo reči kako bi se savršeno razumeli.

 

Jašar je 40 godina u braku sa Snežanom koja mu je najveća podrška
Jašar je 40 godina u braku sa Snežanom koja mu je najveća podrška foto: Vladimir Šporčić

 

- Srećni smo zajedno, stalno putujemo, uživamo. Jedino što nam nedostaje su deca. Pokušavali smo, išli svuda, ali nije išlo. Nismo mogli da dobijemo dete. To nam je velika želja. Razmišljali smo i da usvojimo, ali ovde je papirologija jako komplikovana. Iskreno, nisam još odustao od te ideje. Nadam se da ću uspeti da usvojim dete i da ga odgajamo. Jako sam privržen deci, posebno od svoje braće, prijatelja - dodao je on. 

 

Jašar je od prvog dana kada je Snežanu upoznao znao da će ona biti njegova muza i njegova najveća podrška. Napravio je sjajnu karijeru, a ona ga je uvek bodrila i u dobru i u zlu bila uz njega.

 

Jašar Ahmedovski sa suprugom Snežanom
Jašar Ahmedovski sa suprugom Snežanom foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ipak, kako to obično biva, uvek fali ona jedna trunčinca nekada da sreća bude bezgranična. U slučaju Jašara i Snežane to je bilo to što nisu uspeli da se ostvare u ulozi roditelja.

 

 - Mlad sam se oženio, bila je to velika ljubav. Zaista volim decu, trudili smo se, ali nije nam bilo suđeno. Sada smo možda u procesu usvajanja, ali obavestiću vas o svemu kada dođe vreme. To je jedina stvar koju nisam uspeo da ostvarim u životu - rekao je Jašar.

 

Bonus video:

 

Šta kaže Jašar o pesmama koje je izvodio njegov pokojni braj Ipče Ahmedovski?

 

 

makonda-tracker