glumačka romansa

Ljubavna priča sina Milenka Zablaćanskog i glumice: Igrali su u istoj seriji, a mnogi nisu znali da su PAR sve do SVABDE

0

Sada se šuška i da je lepa glumica trudna...

Jelena Puzić i Ivan Zablaćanski na odmoru
Jelena Puzić i Ivan Zablaćanski na odmorufoto: Jelena Puzić Instagram

Naš poznati mladi glumac i sin slavnog Milenka Zablaćanskog, Ivan, već duže vreme je u braku sa sa svojom koleginicom - Jelenom Puzić.

 

Danas je u domaćim medijima odjeknula vest koje sve obradovala, a to je da se lepu Jelenu šuška da je trudna.

 

Naime, glumica Matea Milosavljević je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je Jelena i napisala "mamasita". Kako se uz to nazire trudnički stomačić Puzićeve, mnogima je to bilo dovoljno da povežu da u njihovu kuću dolaze rode.

 

Za Ivanovu i Jeleninu ljubav se saznalo tek 2019. godine, međutim oni su pre toga već uveliko bili u vezi samo su svoju romansu krili od budnog oka javnosti.

 

Da su par otkriveno je kada su zajedno igrali u domaćoj seriji Crveni mesec. Ivana smo imali prilike da gledamo i u Ubicama moga oca, kao i u Kolu sreće, gde takođe igrao zajedno sa Jelenom, dok je Puzićeva ostvarila ulogu i popularnoj Radio Milevi.   

Jasno je da im je glumački poziv zajednička strast.

 

- Srećna sam što mi je Ivan i momak i kolega jer sjajno funkcionišemo i privatno i poslovno. Stalno pričamo o glumi, možda i previše - rekla je Jelena jednom prilikom za domaće medije. 

 

Ivan je svojevremeno otkrio i šta je još, osim glume, bila karika koja ih je spojila.

- Neke stvari se prosto dese, osete u vazduhu, dvoje se prepoznaju u pogledu. Bolje od ovoga ne umem, a verujem i ne treba da verbalizujem - pričao je Zablaćanski svojevremeno za Gloriju. 

 

Kako kaže, prilikom kućnih poslova njegovo zaduženje je pijaca, a po potrebi može da bude i emotivac i racionalista. 

- Bolje se snalazim na pijaci, na koju zaista volim da idem, nego kraj šporeta. U poslednje vreme to je baš izraženo jer nas rerna i ringle ne slušaju kako treba. Inače, nekad sam racionalni emotivac, nekad emotivni racionalista, kako kad - kaže Ivan.

 

Kada su pričali o projektu Crveni mesec, tokom kojeg je i otrkiveno da su romantični par, kažu da tada i nisu baš mnogo viđali na setu.

- Više smo se susretali tokom pauza nego u kadru. Uglavnom smo probali tekst za naše scene. Ma najbolje glumim pred Jelenom - rekao je Ivan za domaće medije.


Sredinom 2022. godine, srećni par i stao na ludi kamen. Jelena je tada nosila dugu usku venčanicu sa ščepom, koju je ukrasila crvenim upečatljivim komadom, dok je ivan imao crno odelo i belu košulju

Venčanju je prisustvovao veliki broj njihovih kolega. Među zvanicama su bili Ivana Dudić, Ljubinka Klarić, Kristina Savić, Isidora Simijonović, Matea Milosavljević, Slaven Došlo, Stevan Piale, Milorad Damjanović.... 

 

 

makonda-tracker