da li ste znali?

Spojila ih je predstava u kojoj su glumili ljubavnike: Mira Karanović je bila u vezi sa OVIM 22 godine mlađim glumcem

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Baba Visnja

21-11-2022 05:41h
Ja mislim da je Mira ovakvim pricama kao prvo potpirivala kontraverzu oko predstave (holivudski model marketinga) a kao drugo podupirala vrata ormana u kojem se nalazi/la.
Da se razumemo, nemam nista protiv zene, niti njenog nacina zivota. Odlicna je glumica, apsolutno fenomenalna koju god rolu da joj dodele, prijatna za oko sto kazu, a i to sto igra (ili ne igra) za drugi tim mi je potpuno OK.

Pa i Marija je imala decka ("imala decka"), onog avetinju sto je ko mahnit mlatio pletenicom na Evroviziji. Pa je prestala da muti na tu temu, i evo danas mogu samo u doope da je poljube.

Aca

21-11-2022 13:29h
Kad tetka Mira juri piletinu to je ok ali Leki to nije dozvoljeno. To je onda za pljuvanje.
Mislim da se pricalo da je teta Mira bila i sa Uliksom Fehmijuom koji je mladji takodje.

Mirjana

22-11-2022 20:42h
Zbog ovog čoveka su joj Srbi za sve bili krivi a muslimani ok. Džaba je dobra gluma ako si loš čovek što se i vrlo skoro po ko zna koji put pokazalo. To je i ružno i žalosno. Obraz je najvažniji.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: