srećni

Branili su im ljubav, a sada im zavide: Srpski košarkaš proslavio 19 godina braka, svi gledaju samo u LEPU manekenku

0

Naš proslavljeni košarkaš Peđa Stojaković bio je na meti kritika kada je odlučio da oženi lepu manekenku

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznati srspki košarkaš Peđa Stojaković i grčka voditeljka i manekenka Aleka Kamila u ljubavi odlučili su da stanu na ludi kamen još pre skoro dve decenije.

 

Peđinu odluku da oženi manekenku mnogi nisu odobravali, a razlog je bio razlika u godinama, koja je svega 5 godina. Ipak, to ih nije sprečilo da prevaziđu sve nedaće i da ostanu zajedno skoro 20 godina.

 

 

Naime, njih dvoje su nedavno proslavili 19. godišnjicu braka iz kojeg su dobili i troje dece.

 

Lepa manekenka je nakon udaje za Peđu svoju karijeru ostavila po strani i prepustila se porodici i gajenju dece. 

 

U trenutku kada su rešili da ozvaniče vezu uveliko su bili ponosni roditelji sina Andreja i šestomesečne ćerke Mile. "Venčanje decenije", kako su mediji u Grčkoj nazivali ovaj događaj, održano je u Solunu i koštalo je više od 100.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alekakamila (@alekakamila)

 

Dugodišnja veza pre venčanja, svadba u crkvi Svetog Dimitrisa u Solunu obeležila je ljubav, kako su ih grčki mediji nazvali, najlepšeg srpsko-grčkog para.

 

- Amerikancima nije bitna ličnost. Za njih sam žena bez boje i mirisa jer oni gledaju samo u Peđu - ispričala je jednom prilikom Aleka  za domaće medije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alekakamila (@alekakamila)

 

Iako je mogla da ima karijeru supermodela, jer je posedovala izuzetnu lepotu, ona je odlučila da se posveti Peđi, pratila ga je u stopu i gajila njihovo troje dece.

 

Ipak, njen trud nije bio zaboravljen, pa je jednom prilikom proglašena za jednu od dvadeset pet najlepših žena čiji partneri igraju u NBA ligi.

 

 

makonda-tracker