čista sreća

Tako izgleda LJUBAV! Ana i Predrag Rajković na predivan način proslavili četvrtu godišnjicu braka

0

Manekenka i fudbaler obeležili su godišnjicu jednog od najvažnijih datuma u svojim životima

foto: Instagram
foto: Instagram

Golman srpske fudbalske reprezentacije Predrag Rajković i manekenka Ana Rajković godinama važe za jedan od najskladnijih parova naše javne scene, a ovih dana oni imaju poseban razlog za slavlje.


Naime, Rajkovići su proslavili četiri godine braka, a na društvenim mrežama pokazali su da su godišnjicu obeležili na romantičan način, i to na sunčanoj Majorci.


Fudbaler je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju na kojoj vidmo kako su njegova lepa supruga i on uživali u večeri u jednom španskom restoranu, uz poruku:


Srećna nam godišnjica, ljubavi. Volim te.

 


Ana Rajković objavila je na istoj mreži kratak snimak na kom vidimo Predraga i nju zagrljene, s njihovim sinovima.


Volim te zauvek – poručila je manekenka, dok se na snimku čuje citat na engleskom jeziku "Ako sam u celom životu uradila nešto ispravno, to je što sam tebi dala srce".

 


Predrag i Ana Rajković dobili su za godinu dana dvoje dece – sinove Tadiju i Relju, a godinama važe za nerazdvojan par koji ne može da sakrije ljubav i sreću.


Kako je manekenka jednom prilikom otkrila, dok borave u Francuskoj, gde njen suprug nastupa, nije sve u domaćinstvu na njenim plećima, već je sportista suprug i otac za primer.

 


Peđa je savršen otac, u svemu mi nesebično pomaže pa nisam majka koja mora sve sama da radi. Kad dobijemo drugo dete, možda će mi biti problem da na vreme završim sve obaveze, da sve skuvam i očistim, pa će mi trebati pomoć dok se ne oporavim od porođaja. Zasad mi ne treba jer smo Peđa i ja željni dece i sad nam je roditeljstvo glavna okupacija, pa sve radimo sa lakoćom – otkrila je Ana nakon rođenja prvog sina.


Predrag priznaje da je već od prvog trenutka znao da je Ana žena pored koje će ostariti.

 

Kliknulo je nešto u meni i unutrašnji osećaj mi je govorio da je to prava osoba za mene. Osoba s kojom želim da delim život i da imam decu. Srećan sam i uživam pored nje i našeg sina — istakao je golman.

 

makonda-tracker