(FOTo)

Optužen za nasilje u porodici, pa dobio zabranu prilaska? Pogledajte kako izgleda ZGODNI suprug Rikija Martina

0

Kako mediji prenose nastao je veliki problem u njihovom odnosu, ali on negira krivicu. 

foto: EPA/ Guillaume Horcajuelo
foto: EPA/ Guillaume Horcajuelo

Pevač Riki Martin optužen je za nasilje u porodici i zabranu prilaska kako mediji pišu bivšem partneru Džvanu Jozefu

 

Slavnog portorikanskog pevača tuže za porodično nasilje koji je ujedno dobio i zabranu prilaska navodno bivšem partneru u Portoriku, saopštili su iz suda.

 

Kako prenosi "People" protiv Rikija Martina podneta je krivična prijava zbog nasilja u porodici, dok pevač negira optužbu kao "potpuno lažnu".

 

 

— Uvereni smo da će se naš klijent Riki Martin biti u potpunosti opravdati, kada činjenice po ovom pitanju budu otkrivene — rekli su potparoli Rikija Martina za pomenuti medij, prenosi Stil. 

 

Protiv Rikija Martina podneta je žalba na osnovu Zakona 54, takođe poznatog kao Zakon o sprečavanju i intervenciji nasilja u porodici prema „Georgetown Journal of Gender and the Law,“, ali zbog prirode zakona nadležni organi nisu otkrili ime podnosioca prijave.

 

Riki Martin
foto: EPA/ Guillaume Horcajuelo

 

— Optužbe protiv Rikija Martina potpuno su lažne — dodali su predstavnici za štampu slavnog pevača.

 

Policija je pokušala da Rikiju Martinu izda zabranu prilaska u petak u luksuznom kvartu u Portoriku, gde on živi, prenose američki mediji.

 

— Do sada policija nije uspela da ga pronađe — rekao je portparol policije Aksel Valensija za "AP" dodavši da ta da naredba sprečava Martina da kontaktira osobu koja je podnela žalbu i da će sudija kasnije odlučiti da li naredba treba da ostane na snazi.

 

Podsetimo na ljubavni život popularnog pevača. Pre nego što se venčao s umetnikom Džozefom 2017. godine, Riki je bio od 2008. do 2014. bio u vezi s Karlosom Gonzalezom i s Nejtanom Linom, a njegov raniji ljubavni život obeležile su samo žene, prenosi Kurir.

 

Riki i sirijsko-švedski slikar počeli su da se zabavljaju 2016. godine, a svoju veridbu potvrdili u novembru 2017. godine tokom gostovanja u jednom emisiji.

 

1 / 4 Foto: EPA/ Guillaume Horcajuelo

 

Već u januaru 2018. godine pevač je potvrdio kako su se u tajnosti venčali. Roditelji su četvoro dece koje im je na svet donela surogat-majka, a mnoge žene su oduševljene njegovim izgledom i tvrde da se ne zna koji je od njih dvojice privlačniji.

 

Nesumnjivo, mnoge žene ostale razočarane kada se definitivno deklarisao kao homoseksualac.

 

Seksualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i belo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo. Ne možete odglumiti hemiju koju osećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao — izjavio je za magazin People.

 

 

makonda-tracker