nova ljubavna priča

Ko je ZGODNI TRENER čije srce je osvojila JELENA ROZGA? Mnoge za njim uzdišu, a ljubi ga popularna pevačica

0

Prelepa hrvatska pevačica često javnost intrigira svojim ljubavnim životom

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Rozga se nedavno pojavila na jednom zagrebačkom događaju u društvu zgodnog markantnog muškarca, a svi su primetili da pevačica sija od zadovoljstva.

 

Zgodni dasa koji joj je pravio društvo na tom događaju bio je poznati fitnes trener Ante Burazina, s kojim se popularna pevačica već nekoliko puta pojavljavala. 

 

 

Ipak, tek sada je bila spremna da sa javnošću podeli detalje iz svog ljubavnog života, koji, reklo bi se cveta.

 

- Ponekad bih nešto i trpjela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno, ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep, ispunjen pjesmom. Radim posao koji volim najviše na svijetu, glazba je nešto najdivnije, popeti se na binu i pjevati dva sata pjesme koje ljudi znaju apsolutno od početka pa do kraja, to je ljepota. Ja imam lijep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lijepo - priznala je pjevačica u emisiji Grand news.

 

Jelena Rozga
foto: Instagram

 

Ljubavni život pjevačice već godinama intrigira javnost, a njena poslednja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je raskinula 2017., nakon dve godine veze.

 

Ante Burazina je na svom Instagram profilu podelio njihovu zajedničku fotografiju i time svima dao do znanja kakav odnos ima prema njihovoj vezi. 

 

 

Pevačica i zgodni trener cele večeri nisu skidali osmeh s lica, a ono što su mnogi primetili jeste i to da je pevačica doterala liniju do savršenstva.

 

 

makonda-tracker