zaljubljeni

Prva ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA, i to na Uskrs: Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj podelili zanimljiv momenat iz Italije

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Alex

25-04-2022 02:00h
Nasla krpa zakrpu,ista kao majka a i vi sta pisete koju budalu interesuje zivot nepismenog fubalera i dece najveceg kriminalca i postene Cece nevine svete Deve Marije.Da je ovaj svet iole normalan ne bi citao ove boze jer kad pametan covek ugleda naslov zna da ova drzava dok god pisete o ovakvim stvarima nece biti normalna a deca i novije generacije degeni.Ja sam svoju decu naucio drugim vrednostima i da se niti druze sa ovakvim nazovi ljudima niti da citaju ove gluposti.Ovo je za mediokritete kojih na zalost puna ova propala drzava.

Dragana

25-04-2022 11:13h
Na sta se svelo novinarstvo, zalosno, sta vi objavljujete, ko kakve patike nosi, kao da mi bosi hodamo! Uostalom ni to niste dobro objavili, kad vec pisete pogledajte koje su zenske, koje muske noge...i koga briga za njima uopste, dajte ljudi malo se ugledajte na nekadasnje novinare i pisite o necemu pametnom!

Zla zla

25-04-2022 13:30h
Marke,funte,dolari..

Pitam se....

25-04-2022 15:06h
...zasto vi novinari uopste primate platu? Za ovakve gluposti?
...zasto mislite da nas uopste zanima kakve patike oni nose?
...zasto kod vas naslov nikad nema veze sa tekstom koji sledi?
...zasto uzaludno trosite vreme i habate tastature misleci da radite nesto ekskluzivno?
...zasto se ne zapitate sta je to sto narod voli da cita, ako se vec toliko namecete?

- I samo jos da dodam, crvene patike su muske, a bele zenske. Toliko o pismenosti!

Nana

25-04-2022 22:47h
Koga ovo zanima? Meni je i naslov dovoljan. Ili je ovo vas maksimum a i svera vaseg interesovanja.

Ljubica

26-04-2022 00:20h
Zasto meni ovo izlazi kao vest? I odakle mi ovaj Glossy?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: