oni su uspeli

"Bila je maturantkinja, a zaprosio sam je posle 7 dana": Ljubavna priča Ace Pejovića će vas ODUŠEVITI

0

Aco Pejović i njegova supruga Biljana važe za jedan od najskladnijih parova.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Pevač Aco Pejović godinama uživa u braku sa suprugom Biljanom sa kojom ima tri ćerke.

 

Pejović je jednom prilikom izjavio da je njihova ljubav bila na prvi pogled i da je imao više sreće nego pameti, upoznali su se kad je Biljana bila maturantkinja.

 

- Imao sam više sreće nego pameti. Ja sam do te godine prošao mnogo toga, što možda moja generacija u to vreme nije. Putovao sam, nagledao se svega i svačega i onda sam u tim godinama poželeo da imam nešto pored sebe, nekoga ko će da me voli. Mi smo sedam dana bili u vezi i uzeli se, i evo već 20 i kusur godina smo zajedno. Mi smo sve ove godine jedno drugo upoznavali - izjavio je Aco.

 

Pevač je istakao da je zbog svirke na Zlatiboru zakasnio na sopstveno venčanje, te su ga gosti čekali ispred opštine. Pejović ne krije da je supruga glava porodice i da su sve obaveze na njoj. 

 

- Ja sam bio tek nekoliko godina stariji. Zajedno smo odrastali, menjali jedno drugo, podržavali se, sazrevali. Tako smo, zajedno, postajali ljudi. Možda me je kombinacija njene ljubavi, moje muzike i dosadašnjeg životnog iskustva, zapravo, izdefinisala kao čoveka. Satkan sam od emocije, realnog života i nazivanja stvari pravim imenom - rekao je jednom pevač za Alo. 

 

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

 

Podsetimo, ovaj bračni par je prošao kroz pravu dramu kada je Biljana Pejović bila u bolnici i borila se za život. Njihova ljubav je opstala uprkos svemu i traje i dalje kao primer idilične porodice na srpskoj javnoj sceni.

 

 

makonda-tracker