iskreno

"Mogli smo i dalje da živimo zajedno, ali..." Ispovest Lazara Ristovskog o razvodu nakon 42 godine bračne sreće

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

MC

14-02-2022 14:58h
Nikada mi nije bilo jasno koji razlog može biti da se ljudi u tim godinama raziđu. Koju ljubav, koji žar u očima očekujete? Trebalo bi da ste uplovili u mirne vode, da se pazite i negujete, prošetate, ... Zar u tim godinama očekujete veliki poslovni uspeh ili novu ljubav? Osim ako imate brdo para, pa ćete dobiti nešto mlado, kao Ceca, što bi vas volelo do poslednje pare. Da li ste išli do psihologa, sociologa, ... ?

otisli su u pm a ne kod psihologa

14-02-2022 18:38h
@MC
dok su bili mladji, zdravi, potrebni, cesto odsutni iz kuce i imali obaveza prema deci su glumili leprsavu, inspirativnu zajednicu bledolikih uzora, a kada su na red dosli starost, bolestine, celodnevni boravak u zatvorenom prostoru - "ljubav" je nestala. "Umetnici" su poseban soj narcisoidni, porocni, sebicni i nadasve oportunisti - to je pravi razlog zasto se razilaze, zasto se njihova zapustena, frustrirana deca odrasla uz poklone, dadilje i druzenje sa sebi slicnima ubijaju, drogiraju i bave ko zna cime.

Nina

15-02-2022 00:43h
@MC
Aman Bog koja Ceca,ona ima 47,a ovaj 70 godina?!Koje poredjenje leba ti!A i meni nije jasno koju strast ocekyjes kad si deda jel to prioritet u 70 godini?!Valjda je prirodno da strast bledi s godinama i da se pretvara u druge oblike ljybavi u postovanje,toleranciju,neznost,ali po svemy sudeci matori se zaljubio!Barem ja to vidim iz onoga sto je rekao.Pa deda mozes ti videti strast u tudjim ocima,a bas me interesuje sta ces i kako da sprovedes u delo.Uz pomoc vijagre ver.Nemam reci.

Mo

19-02-2022 14:21h
@MC
Bravo.

Ceca

14-02-2022 18:45h
Sigurno su bili godinama u fiktivnom braku.Sad su samo objavili.

Lillah

14-02-2022 21:45h
Smejurija.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

15-02-2022 06:18h
Nisam siguran da postoji veći uvlakač od ovoga(ne želim ime da mu spomenem) koji je p***o dugogodišnji rad i karijeru!! Kada bih ga uživo video samo bih ga pitao "zašto" i pljunuo u lice!
Sad nek se oženi sa svojim predsednikom ili premijer(k)om!

Milam

15-02-2022 11:36h
On je ser..a, svetski a nas...

vm

15-02-2022 14:57h
Meni je ovo ružno, razvodiš se od nekoga ko ti je posle 40 godina zajedničkog života šta? Bivši muž, žena? Bivši ceo život?
I sad ćeš da živiš novu energiju? Kako da ne. Sa sedamdeset godina razbolećeš se svakako i da si ostao u tom braku i ako budeš u novom. Pitanje je samo koće da bude uz tebe u tom momentu? Možda niko...

donovan

15-02-2022 15:41h
Zena je mucenica kada je izdrzala toliko vremena sa tom osobom.Poznat je kao veliki uvlakac u svakoj vlasti.Zena je sebi najzad nasla mir, njoj da pozelimo srecu,a njemu pomoci nema!

Ana J.

16-02-2022 09:00h
Oko mene mladji parovi se uveliko razvode, imaju decu , a ne zele nista da trpe. Mnogo redje se razvode stariji ljudi, ali i oni vremenom sve vise beze jedni od drugih.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: