ljubani par

Davno su na svoj emotivni odnos STAVILI TAČKU: Priča o odnosu Stefana Gabane i Domenika Dolčea

1

Napravili su modnu imperiju, a onda su davne 2005. godine stavili tačku na svoju ljubav. Nastavili su da poslovno sarađuju, ali je njihov odnos povremeno bio klimav. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Stefano Gabana i Domeniko Dolče svoju vezu su otpočeli davne 1986. godine i bili u emotivnom odnosu sve do 2005. godine kada su se rastali. 

 

Oni su na svojim počecima maštali o tome da dostignu uspeh modne kuće Šanel, pa su konstantno radili na toj ideji. Nisu želeli da im se njihovi modeli pretvore u nešto šta ličiti na gore pomenut brend, nego su želeli da izgrade prepoznatljiv stil. 

 

Kako su tekle godine stekli su ogromno bogatstvo svojim kreacijama, a pažnju je posebno privukla činjenica da nakon njihove smrti ne žele da ostave nikome svoju kompaniju jer neće da se tim stvarima bave njihovi rođaci i sl. koji se ne razumeju u modu. 

 

Stefano Gabana
foto: Profimedia

 

Nakon što su prekinuli svoju vezu oni su odlučili da ostanu u dobrim odnosima jer kako su navodili oni se odlično razumeju i da njihova saradnja prirodno treba da se nastavi i da posao ne treba da trpi zbog njihovog odnosa. Isticali su i to da je jednostavno između njih došlo do zasićenja, pa da se takava situacija ne bi odarazila na njihovu modnu kuću, odliučili su da prekinu vezu. 

 

Međutim, pošto su nastavili svoje emotivne živote, Domeniko i Stefano su od svojih partnera zahtevali da ne budu ljubomorni na to što njih dvojica i dalje sarađuju u istoj kompaniji, jer su sav njihov odnos zasnivali na poslovnim poduhvatima. 

 

 

U poslednje vreme, mediji su navodili kako oni više nisu u dobrim odnosima, jer su postojale rasprave na društvenim mrežama u kojima je prednjačio Gabana. Nalazili su se stalno na meti skandala zbog razmirica koje su vodili na javnoj sceni, kao i zbog toga što su bili osuđivani zbog utaje poreza.

 

Ono šta je sigurno jeste da njih dvojica vode odvojene emotivne živote jer je Stefano u emotivnom odnosu sa fitnes instruktorom Lukom Santonastasom. Nedavno je Luka podelio i njhovu zajedničku fotografiju iz jula ove gdine kako se svečano obučeni voze na zadnjem sedištu auta. 

 

 

 Njih dvojica su i pre nekoliko godina uhvaćeni od papraca kako uživaju na odmoru zajedno i tom prilikom razmenjuju nežnosti. 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker