treće dete, idila...

VARALA I NJEGA, ALI I ONE POSLE NJEGA! Turski glumac našao sreću nakon razvoda od čuvene lepotice iz serije Asi

1

Popularni turski glumac razveo se od svoje koleginice i krenulo mu je na svakom planu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Turski glumac i reditelj Onur Sajlak nakon kraha braka sa Tubom Bujukstun, zvezdom serije "Asi", našao je sreću sa Gozde Jilmaz, sa kojom je pre nekoliko meseci dobio bebu.

 

U decembru je isplivala vest da je turski glumac dobio sina, koji je dobio ime Deniz Ali. On se i oženio lepom Gozde, a čini se da je njihova veza zaista idilična, dok prethodna to i nije bila.

 

 

Onur Sajlak imao je turbulentnu vezu sa Tubom Bujukstun, kojom se oženio u Parizu 2011. i razveo od nje 2017. godine. Njih dvoje imaju i dve ćerke, bliznakinje Maju i Toprak.

 

PROČITAJTE JOŠ I:

 

OD SAMOG POČETKA BRAKA — NIŠTA NIJE KAKO TREBA: Turski zavodnik kog Srbija obožava u centru skandala i porodične drame

 

Tuba se našla svojevremeno na udaru turskih medija kada je u javnost izašla priča da je muža prevarila sa sedam godina mlađim Umutom Evirgenom i da je porodičnu idilu zamenila strasnom vezom sa njim. Tuba je odmah nakon razvoda potvrdila da je u vezi sa Umutom, ali Onur nije hteo ni da čuje da blati bivšu suprugu i da potvrđuje navode o njenoj preljubi.

 

"Priča se da smo se Tuba i ja razveli zbog njenog ljubavnika. To je glupost! Time se baca blato i na nju i na mene. Naša veza se zapravo završila. Pokušali smo da je spasemo zbog naših devojčica, ali nije išlo. Tuba jeste i ostaje majka moje dece. I ovo izjavljujem kako bi se ta tema jednom zauvek zatvorila", rekao je svojevremeno glumac i ispao najveći džentlmen Turske.

 

Onur Sajlak, Tuba Bujukstun
foto: Profimedia

 

Inače, Tuba je i sa Umutom raskinula zbog sopstvene preljube, pa se pričalo da je u vezi sa u vezi sa nekadašnjim fudbalerom Alijem Gunešom, a odnedavno se šuška da je Tuba uplovila u vezu sa turskim muzičarem Muratom Bozom. Čini se da obožava poznate muškarce...

 

 

makonda-tracker