NE MARI ZA KRITIKE

BILI SU GODINAMA U BRAKU, A ONDA JE NAIŠAO PRAVI — NJEGOV DRUG I KOLEGA: Žena fudbalera o čijoj PRELJUBI je brujao svet

0

Vanda Nara (34) definitivno je supruga fudbalera o kojoj se najviše priča i piše proteklih godina. Čak i oni koji nisu skloni tračevima ne mogu da odole da ne prokomentarišu poteze žene koju neretko nazivaju najmoćnijom u italijanskom i, uopšte, evropskom fudbalu.

foto: Profimedia

Kada sam se vratio u MIlano, jedna od prvih stvari koje sam uradio jeste da se javim Vandi. Pošto sam morao da joj dam ajped, to je bio savršen izgovor. Mnogo smo se dopisivali, a u to vreme smo počeli da razgovaramo o nama mnogo slobodnije. Napisala mi je: "Mauro, idemo do Eolskih ostrva s Gonzalom Begresiom i njegovom ženom. Zašto ne bi krenuo s nama?" — otkriva Ikardi.

 

Naravno da sam želeo. Dok sam bio sam na drugom spratu broda, ležao sam na kauču i slušao rege, Vanda se niotkuda pojavila i sela pored mene, bez imalo srama. U to vreme, njena veza s Maksijem Lopezom bila je pri kraju.

 

foto: Profimedia

Nakon što se njihov brak okončao, Vanda Nara je optuživala Maksija za preljube, on je optuživao nju, a sud je presudio u Vandinu korist. Ona je vrlo brzo bila u javnoj vezi s Maurom Ikardijem, a u Italiji se i dalje prepričava susret dvojice fudbalera u aprilu 2014. godine, kada stali jedan ispred drugog na meču između Sampdorije i Intera. Lopez je odbio da se rukuje s Maurom i svi su u šali o ovoj utakmici pričali kao o Vandinom derbiju.

 

Već sledećeg meseca, plavokosa lepotica i mladi fudbaler su se venčali, a u narednim godinama dobili su dve ćerke — Frančesku i Izabelu.

 

Tu međutim, nije kraj. Vanda, naime, drži u šaci i Maurovu karijeru.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker