nije im bilo suđeno

NJU JE LUDO VOLEO PRE ANE: Ovako danas izgleda LEPOTICA s kojom je Bastijan Švajnštajger proveo 7 GODINA!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Gor

07-05-2021 19:41h
Naslov nema veze sa istinom.Da je voleo ludo nebi je ostavio.Nasa Anci nije da nije bila prilika , ali ljubav da je postojala sigurno, nebi se tako zavrsila. Bez obzira na sve, izgleda da je uradio pravu stvar.

Tanja

07-05-2021 21:58h
Što bi se reklo ruuužan ko Švabo, oči uvek zatvorene, nekakav nabubrio u licu, osedeo, niži od Ane, a izgleda stariji 25 godina, mada nije toliko, sve u svemu oni nisu par, već raspar, ali spojile ih pare, tačnije njena mama koja je sasekla sve njene veze sa momcima iz BG koji nisu imali pare.

Sedam godina

07-05-2021 22:32h
I onda se sretne sa Anom a ona je poznata da nije bila probirljiva. Sara je ta koja je prekinula a ne obrnuto. Nije ga htela nazad. A Anči je imala sreću da ovaj ne čita našu štampu jer i pored sve lepote niko ne zeni madrace!

Baki

07-05-2021 23:22h
@Sedam godina
Pa neće biti baš tako, da ih je sudbina spojila već se on iteresovao za nju a nije smeo sam da je startuje, što je mogao i preko instagrama već je tražio posrednika, ko neki matori momak u selu, kad babu traži da mu nekog nađe i spojio ih naš košarkaški trener koji radi u Nemačkoj, Svetislav Pešić (pa što joj ne nađe košarkaša već patuljastog fudbalera).

Dinka

08-05-2021 01:41h
Imam utisak da je nije ozenio jos uvek bi bila sama.

Srpskiprimitivizam

08-05-2021 16:03h
Ana je jako izbirljiva,jedini los njen izbor je upravo bio onaj nas kosarkas,jedna seljacka faca,ibravo za Aninu porodicu koja je to razbucala,pravi potez,svaba nije lep,imamo oci,ali Anci blista pored njwga,a dal bi bila sama,to bi bio njen izbor,a ove koje nisu same nek idu da zakuvaju pasulj..vreme je!

hrvatskiprimitivizam

08-05-2021 22:16h
@Srpskiprimitivizam
A šta, to si ti takođe proverila i overila sve njene kandidate ?
Pa jedan od njenih izbora je bio teniser Verdasko, zbog kojeg je 2008 kupila vilu u Španiji a tip je baaaš bio seljačina, što je retkost među teniserima, ljumao kad hoda, baš ko seljačina kad dođe u grad na pijacu te sam imao običaj da kažem, gde nađe ovog seljaka, hoda kao da je fudbaler a ne teniser kad gle čuda, uda se baš za fudbalera koji isto tako hoda, ono baaaaš seljački.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: