ŠTA JE ISTINA?!

NAKON VIŠE OD DECENIJE TURBULENTNIH ODNOSA: Pomirili se Željko Šašić i Sonja Vuksanović?

1

Pevač Željko Šašić kaže da se retko viđa s ljudima i kolegama otkako je počela epidemija korona virusa, a za medije je ispričao da se pomirio s bivšom suprugom Sonjom Vuksanović

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Željko tvrdi da je sada u dobrim odnosima s bivšom ženom, Sonjom, iako ona poriče da su u kontaktu, ali i da je oduvek smatrao normalnim to da nekadašnji supružnici popiju kafu, bez obzira na to što je svako krenuo na svoju stranu.

 

Sonja i ja smo se razveli pre više od deset godina i svašta se pisalo na ovu temu. Jedno vreme nismo bili ni u kakvom odnosu, nismo komunicirali, prosto za time nije bilo potrebe. Sada smo se pomirili, možete i da je pozovete da je pozdravite od mene! Mada, verujem da će ona da slaže i da kaže da to nije istina. Uvek mogu da sednem na piće s njom, nikad nisam imao s tim problem. Bivši supružnici uvek treba da budu u dobrim odnosima, ne vidim razlog da ne bude tako. Svakako na mom emotivnom planu se nešto drugo dešava, uvek ima neke akcije, sve je u redu, ne treba da brinete – rekao je Željko kroz smeh.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker