spojila ih ljubav prema glumi

32 GODINE RAZLIKE NE PREDSTAVLJAJU PROBLEM: Ova prelepa studentkinja je osvojila srce poznatog glumca

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Studentkinja

27-03-2021 13:02h
To neki večiti student ? Paona jeste mladjasli imasigurno preko 30godina!

Eh

27-03-2021 13:21h
Da je Ljeka ovo uradio, ušao u vezu sa studentkinjom koja je prva godina glume ala bi bilo napada. P*********** . A Leka je Srbin iz Valjeva i sa Cera, a ne potomak od onih koji su 1914/15 nasrtali ba taj kraj...
Čančine, Čadeži, Kundačine, Poledice, Koluvije, šPilje, hAtlagići...

stara čukarica

27-03-2021 14:35h
@Eh
Sve što je pravo srpsko bilo sa Cera, Valjeva, Uzica, Obrenovca, bilo ko našeg najmanjeg sela u Srbiji, mora da se pravda svim prekodrinskim i prekosavskim Srbima koji su čuvali ledja Titu, gasili srpska ognjišta, slave i preslave... krijući se u mraku naše starine su palile sveću za neki praznik, a ovi su palili sveće 25. maja, bezboznici koji uništiše i ovo malo što je ostalo od nas!!!

Nesa

27-03-2021 19:30h
@stara čukarica
Al je tebi dobro! Smotaj i meni jedan.

Leka paor

27-03-2021 14:27h
A zemljoradnika niko neće!!!

Realna

27-03-2021 14:34h
Samo da ga ne optuzi za silovanje ,posle mnogo godina ako im pukne brak.
Srbija nije Hollywood a zeli da postane-zalosno. Novinari nisu tuzioci i sudije a zele da postanu...jos zalosnije. Niko ne radi svoj posao....,,hleba i igara".

Beki

27-03-2021 16:08h
Pa verovatno zasluzuju jedno drugo oboje na psihijateiju

Nataša

01-11-2021 13:33h
Čuj osvojila srce... Pre će biti da je bila izmanipulisana od strane autoriteta. A Leka je stariji od Nine 31 godinu. Bljuvotina.

veljko živković

22-02-2022 02:19h
Небојша Кундачина је играо историјске личности као што су: Недељко Чабриновић, Пуковник Димитрије Милић, Вожд Карађорђе Петровић, Кнез Александар Карађорђевић, Регент Александар Први Карађорђевић, Ђуро Даничић, Краљ Стефан Првовенчани, Хајдук Вељко Петровић, Војвода Стојан Чупић, Мајор Курсула, Петар Кочић, Светозар Ћоровић, Генерал Петар Бојовић, Константин Велики, Јован Дучић, Владика Петар Други Петровић Његош, Деспот Стефан Лазаревић, Иво Андрић, Марко Цар, Генерал Драгутин Милутиновић, Вук Стефановић Караџић, Патријарх Манојло Други Сарантен, Борисав Бора Станковић, Станислав Краков, и Велики Жупан Стефан Немања.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: