recept za uspešan brak

VAŽE ZA JEDAN OD NAJSKLADNIJIH ESTRADNIH PAROVA: Ljubav poznatih pevača traje DECENIJAMA, a ovo je njihova TAJNA

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

ne razumem je jer je u to vreme niko nije hteo jer se znalo da nema sa kim nije spavala te da nije ace niko je ne bi ni ozenio

22-03-2021 08:00h
- Bilo je teških godina za nama. Najupečatljivije mi je bilo, kada sam trebala da pevam na ''Znanje i imanje', a mi na moru... Svađa je bila cele noći: ''Ako odeš, kraj je''. To je bilo pakovanje i raspakivanje, i na kraju nisam otišla na tu jednu emisiju.
_________________________________
i ne razumem tvrdoglavost zene, sta bi dobila da si i otisla na tu jednu bednu emisiju koja bi potrajala tih 5 minuta snimka, prvo, sas odmora se dovuci autom ili avionom koji papreno kosta, to snimiti za 5 minuta opet taksi nazad do aerodroma ili kolima nazad ka svojoj porodici na moru, a rezultat je?! ne razumem bas taj glupi zenski svet

Dare

22-03-2021 08:13h
Neki dan je bilo pitanje u Slagalici, ko je muže Biljane Jevtić, ljudi ostali u čudu, gledaju se, ne znaju šta ih snađe.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: