NIKAD NISU POTVRDILI SVOJU VEZU

SPOTOM JE PRIZNALA KOLIKO JE ZALJUBLJENA: Sećate li se kom FUDBALERU je Ksenija Pajčin posvetila pesmu "Sviđa mi se on"?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Udaviste nas sa pokojnicima

16-03-2021 15:42h
Dok vas citamo kao da sedimo na Novom groblju okruzeni ruzama

Goksi

16-03-2021 22:27h
I Ivica Dragutinovic nije hteo javno da bude sa njom, kao ni Pedja. A Filip bio neiskusan klinac. Nije ona bila za setanje, zna se kakav je tip zene ona bila, za provod samo.

Ee

17-03-2021 10:00h
Jake face ti glupi fudbaleri,Ksenija je bila najlepsa,fatalna,i steta sto je ostala ovde u Srbiji,bolje da je gledala svetske face!

Glupost

17-03-2021 18:26h
@Ee
Daleko od toga da je bila "najlepsa", prosecna bila, a nije bila ni "fatalna". Ne bi krili da su sa njom da je bila fatalna. Ako je Mina Vrbaski fatalna onda je i ona bila
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: