ljubavna priča koja je šokirala kraljevstvo

VEĆ UDATA, ZAVODLJIVA, OPASNA: Megan Markl nije prva glumica koja je zavela princa i uzdrmala kraljevsku porodicu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Velika razlika

11-03-2021 16:11h
I akoje Megan obukla haljinu i uzela njenu frizuru ipak su puno različite. Ova je volela kralja! Njega a ne dvorac i krunu i bogastva. Udala se za njega i otišli su u Pariz gde su srećni bili i nikada nikome ni reč nije rekla ni ovo ni ono. Aona bi bila kraljica da je htela! Nikada nije viśe otišla u Englesku. Nikakvi novinari, bakrači psovke i lazi.... ona je kraljica prema ovoj trećerazrednoj glumici koja je više bila gola nego obučena u svojim ulogama. Sobaricabu štrapsama, imai slika...

Nije isto

11-03-2021 19:36h
Ova afroamerikanka je najgora od svih koje pominjete. Opaka, laze, vredja i manipulira naivnog Harija. Htela bi i jare i pare ako moze. Tacnije i novac od kraljice i nepostovanje za nju ujedno. Ali malo morgen.

mala

12-03-2021 07:12h
Nisu navodno bili simpatizeri nacista vec su i radili tj ona je radila za njih. Zasto su poslati na Bahame? Bivsi kralj i dalje se petlja sa kome nije trebao i obilazio Nemacku, implicirao da bombarduju V.Britaniju. Lepo mu je Cercil dao izbor il pred vojni sud il na Bahame. A gospodja je posle celog zivota patila sto se udala za "Petra pana" kako ga je zvala i zalila za bivsim muzem. A sad ova glumica i Hari su toliko nebitni da nisu ni svesni, monarhija je obezbedjena i prestolonaslednikom i princevima, tako Hari stani ured negde oko 10 mesta si.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: