KRAH VEZE

LJUBAV, IPAK, NIJE OPSTALA: Nataša Miljković raskinula sa 14 godina starijim biznismenom (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Mare

03-03-2021 13:43h
Pored tabloidnih novina u poslednjih godinu dana (a što se podudara sa raspadom braka dotične), dobili smo i tabloidne televizije a najbolji primer je ova. Naime, zbog korone, i nemogućnosti da gosti budu u studiju, evo godinu dana gledamo tabloidne televizije (tabloidni medij je onaj koji podilazi najnižim strastima široke gledalačke publike, tračevi, erotika...) Dakle, jedna njena emisija izgleda tako da je u gro planu ona ali okrenuta leđima jer gleda u ekran na kojem je gost i njeno ****, koje izgleda kao trafo stanica, prekrštene noge s tim da je jedna potpuno razgolićena i gledamo u noge koje izgledaju kao balvani, meni muka a tek kako je deci i pitaju se šta je sa ovom tetom.
Tako da je očito posle tih godinu dana reklamiranja našla drugog polovnjaka.

Neca

03-03-2021 17:31h
@Mare
Jao kako lupetaš... jadan li je tvoj život

Mare

03-03-2021 20:07h
@Neca
Jesi li ti to Nataša, koja nisi kao mala posećivala logopeda pa i danas plicas ko devojčica od dvanaest godinica 😊

Mare

04-03-2021 13:05h
@Neca
Eto, pored silnih napora nisi uspela da sastaviš jednu prosto proširenu rečenicu, hajde kantu i krpu u ruke pa razguli hodnikom.

Dzoni

03-03-2021 14:43h
Nije joj cika davao dovoljno parica?

Čika Doca

03-03-2021 20:16h
Dodao bih, da sa stručne strane, psihološki profil dotične voditeljke, koja je očito emotivno nezrela osoba i koja ima problem da ostane u vezi jer nema sposobnost da na temeljima zdravih emocija gradi dugu vezu. Naime, radi se najverovatnije o razmaženom detetu u detinjstvu koje i dalje ima najjaču emotivnu vezu sa nekim od roditelja, da li mama ili tata i to je dominantna emotivna veza u njenom životu i upravo takav odnos sa jednim od roditelja je glavna prepreka da se kvalitetan emotivni odnos razvije sa partnerom. Dakle, osoba ima dominantan emotivni odnos sa jednim od roditelja a sa partnerom ostvaruje vezu baziranu na zanimljivosti, dok joj je neko zabavan, ona je tu, kad više nije, ona to naziva gašenjem emocija a koje u stvari nikada nisu ni postojale, neko može da je privuče na osnovu strasti, neko jer joj liči na oca, verovatno prethodni partner i ona će tako ceo život, dok bude mogla, tačnije, dok je neko bude hteo i dok ona bude drugima zabavna.

Milan

04-03-2021 15:03h
Sa jednim se razvede i kaze da je u prijatelskim odnosima, ode za drugoga posle cetri gidine osto, sad ima dvojicu bivsih sa kojim je u prijateljskim odnosima. Koji li je sledeci ?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: