IGRA SUDBINE

"RAZMENILI SMO BROJEVE I ON MI SE ISTE VEČERI JAVIO": Dženifer Lopez je Rodrigeza upoznala prvi put dok je bila u BRAKU!

0

Šest godina nakon njihovog prvog susreta, Džej Lo je prisustvovala bejzbol utakmici na stadionu „Šea“ u Njujorku sa svojim tadašnjim suprugom Markom Entonijem.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pop divna Dženifer Lopez u Aleksu Rodrigezu našla je čoveka svog života, ali njihova ljubavna priča je počela potpuno slučajno, kad su se najmanje nadali.

 

U oktobru 2005. godine Aleks je prvi put ugledao Dženfer Lopez koja ga je na prvi pogled očarala. Naime, on je tada bio na početku bejzbol karijere, a ona je nastupala na jednoj od utakmica. Tada joj je Rodrigez tražio autogram i tog dana započela je njihova ljubavna priča.

 

Šest godina nakon njihovog prvog susreta, Džej Lo je prisustvovala bejzbol utakmici na stadionu „Šea“ u Njujorku sa svojim tadašnjim suprugom Markom Entonijem. Dženifer i Rodrigez su se rukovali, a taj trenutak je pevačica opisala kao “čudnu struju koja je trajala tri sekunde”:

 

"Gledala sam ga pravo u oči i tu se nešto dogodilo. Ne mogu to ni da objasnim, ali definitivno sam osetila leptiriće u stomaku."

 

Ipak, svako je nastavio svojim putem, Aleks je bio izuzetno popularan kod pripadnica suprotnog pola, te je u tom periodu punio novinske stupce vezama sa brojnim poznatim devojkama, poput Kejt Hadson i Kameron Dijaz.

 

Nakon burnih i turbulentnih života, putevi su im se još jednom ukrstili. U februaru 2017. Dženifer i Rodrigez su se ponovo sreli, ovog puta u jednom restoranu u Los Anđelesu. Pogledi su im se ukrstili, ali svako od njih je produžio dalje ka društvu za svojim stolom.

 

"Prolazio je pored mog stola, a ja sam osetila potrebu da mu se javim. Iako se nismo dobro poznavali, krenula sam za njim i potapšala ga po ramenu. Tako je sve počelo. Razmenili smo brojeve, a on mi je iste večeri poslao poruku: “Idemo na večeru?

 

Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez
foto: Instagram

Odgovorila sam: “Ok”.

 

Da su im se energije i osećanja poklopili najbolje govori činjenica da su počeli da izlaze u februaru 2017, a tačno dve godine kasnije su se verili.

Nakon te noći ništa nije moglo da zaustavi veliku ljubav koja se rodila između njih.

 

Iako se spekulisalo o tome kako se latino diva premišlja želi li uopšte da stane na ludi kamen, svetski mediji sada pišu kako je sledeći korak ovog para beba.

 

Kako tabloid “Heat” piše, golupčići su, s obzirom na to da im je venčanje

odloženo, odlučili da to vreme iskoriste najbolje što mogu, te porade na prinovi.

 

"Odrediće novi datum kada se stvari malo smire" - rekao je izvor i dodao kako su, uprkos činjenici da pred oltar neće tako brzo, sigurni da ostatak života žele da provedu jedno pored drugog.

 

"Deca su ono o čemu su razgovarali kada su počeli vezu" - rekao je izvor, te dodao da je sada pravo vreme za to.

 

Džej Lo je prošle godine u jednom intervjuu rekla kako bi volela da ima još dece.

 

"Ne znam šta je u Božjem planu, ali volela bih da probam - izjavila je tada.

Da podsetimo, Džej Lo iza sebe ima tri propala braka, a iz prethodnog sa Markom Entonijem ima ćerku i sina. Njen budući suprug Aleks Rodrigez iz braka sa Sintijom Kurtis ima dvoje dece."

 

 

 

makonda-tracker