odmor u raju

BUKET JE IPAK MANJI DEO POKLONA: Gobeljić iznenadio Katarinu Grujić putovanjem zbog čije će vam se cene zavrteti u glavi

0

Popularni fudbaler i atraktivna pevačica uživaju u ljubavi, a navodno je na pola godine njihove veze rešio da je obraduje u velikom stilu

foto: Instagram
foto: Instagram

Fudbaler i pevačica će Novu godinu dočekati van granica Srbije.


Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić nedavno su obeležili pola godine veze, a ovim povodom joj je fudbaler poslao buket cveća koji je maltene veći od nje, čime se ona pohvalila na Instagramu.

 

Ipak, domaći mediji prenose da se zaljubljeni fudbaler tu nije zaustavio, već je svojoj dragoj poklonio i novogodišnje putovanje na Maldive i da je za ovaj luksuzni odmor izdvojio 15.000 evra!

 

Kaća nigde nije planirala da putuje zbog korone, ali je Marko bez njenog znanja otišao i uplatio im aranžman za Maldive. Oduševila se kada je čula da će kraj godine provesti u toplim krajevima. Oduvek joj je bila želja da poseti ovo romantično ostrvo, ali do sada nije bilo prilike. Presrećna je jer joj je odmor bio preko potreban. Poslednjih meseci bila je zatvorena u kući, nigde nije mrdala jer se plašila zaraze. S druge strane, Gobelja je već preležao koronu, tako da je bio dosta opušteniji ― započeo je izvor.

 

1 / 8 Foto: ATAImages

 

Kako dalje tvrdi, njima će na putovanju društvo praviti Gobeljin saigrač Milan Borjan i njegova supruga Snežana.

 

Marko i Milan su dobri drugari, a preko njih su se zbližile Kaća i Snežana. Borjani su zapravo Gobelju i nagovorili da idu na Maldive, jer oni na ovo egzotično ostrvo odlaze već deset godina. Oni su pomogli Marku oko izbora bungalova jer im je sve to dobro poznato ― objašnjava sagovornik.

 

Prvobitni plan je da se Zvezdini fudbaleri sa svojim lepšim polovinama vrate u Srbiju krajem decembra, ali ipak postoji mogućnost da produže boravak na Maldivima što zavisi od Katarininih nastupa i poslovnih obaveza.

 

― Sneža je predložila da tamo ostanu sve do Božića. Postoji velika šansa da Kaći zbog korone otkažu novogodišnji nastup, tako da onda niko od njih nema razlog da žuri natrag u Srbiju. A i svima im se dopala ideja da Novu godinu dočekaju na plaži ― zaključuje izvor.

 

 

 

makonda-tracker