OSVOJIO JU JE

RAZVELA SE U TIŠINI I NIKADA O TOME NIJE GOVORILA: Popularna srpska glumica napokon pokazala svoju NOVU LJUBAV! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Baki

15-12-2020 13:11h
'Glumica i njen dečko'
Kao prvo ona u ovom slučaju nije glumica već polovnjača sa detetom i kao takva mogla je samo tražiti polovnjaka a ne dečka, pa nije valjda da je taj momak uzeo polovnjaču sa detetom, pa sad treba da joj i dete čuva, auuuu, mogu misliti kako joj se obradovala njegova majka.

Kaki

15-12-2020 13:44h
@Baki
Aj, ne lupetaj zlobnice. Koliko njih oženi žene i sa više djece, pa šta je tu loše ? Očito si jadna, sitna duša.

Baki

15-12-2020 14:41h
@Kaki
Evo još jedne polovnjače koja se nada da ulovi momka pa sve iz početka, kao da je nova a ne polovna, xaxaxa

Baki

15-12-2020 14:42h
@Kaki
A vidim ja da bi ti volela da te neko dobro izlupa da ne vileniš besna na Netu.

Baki

15-12-2020 14:45h
@Kaki
A šta je krupna duša, da se udaješ tri puta, pa iz svakog braka dete, pa da opet tražiš nekog da te uzme sa čoporom dece, xaxaxa
Shvataš li da moraš da živiš sa svojim pogrešnim procenama, nisi ti Željko Joksimović, koji ima vilu od 2 M evra, pa da možeš uzeti duplo mlađu devojku, nego ako si polovnjača traži sebi polovnjaka.

Jel te tako zovu svi ili samo mama

15-12-2020 14:49h
@Kaki
Baš ti je lepo ime, Kaki, samo ne kaki ovde, već na za to predviđeno mesto.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: