bez zadrške

DVE I PO GODINE NIJE BILA SA MUŠKARCEM: Nataša Bekvalac potpuno otvoreno otkrila ŠTA SE DEŠAVA u njenom ljubavnom životu

9

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, a njen ljubavni život već duže vreme je "na pauzi"

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Nisam bila ni sa jednim muškarcem otkako sam se drugi put porodila. Eto, već dve i po godine sam sama i moram da priznam da mi prija što sam slobodna. Uvek sam mislila da moram da imam nekog kraj sebe da bih bila ispunjena i srećna, a zapravo se sada osećam bolje nego ikad. Ranije nisam umela da budem sama. Samoća me je plašila, pa sam možda iz tog straha uletala iz veze u vezu. Ili, neki bi rekli iz braka u brak. Sada sam zrela žena, pa sam shvatila da to nije dobro. Dovoljna sam sama sebi ― kaže atraktivna pevačica.

 

Ona dodaje da ne beži od nove ljubavi, ali objašnjava da neće pošto-poto da je traži i juri. Smatra da mora još vremena da prođe da bi bila spremna ponovo da voli nekog muškarca.

 

Kada ulazite iz veze u vezu, kao što sam ulazila ja, energija iz prethodnog odnosa je i dalje tu. I sve se to vuče jedno za drugim. Zato sam sada sebi dala vreme, napravila sam pauzu. Odlučila sam da pročistim svoju energiju, život, misli. Ovakva ću biti bolja svojoj deci, nekom novom muškarcu ako ikada uđe u moj život, ali i samoj sebi.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Bez obzira na to što je trenutno odlučila da "solira", pevačica je na društvenim mrežama zatrpana ljubavnim ponudama.

 

― Mnogi muškarci mi se udvaraju, ali samo preko Instagrama. I da hoće uživo da mi priđu, nemaju gde jer nikud ne izlazim zbog pandemije koronavirusa. Mada, ruku na srce ni pre ovog haosa mi nisu mnogo prilazili. Hrabriji su kada pišu preko društvenih mreža ― kaže Nata.

 

Ona priznaje da sve ponude pomno posmatra, ali ne reaguje na njih.

 

Meni se niko ne sviđa, niko mi ne stvara leptiriće u stomaku. Ima tu svakakvih poruka. Neke me beskrajno nasmeju, dok su one druge proste i vulgarne. Moram da priznam da ima i onih koji bi mogli biti ozbiljni kandidati za razmatranje, ali ovo nije period u kom želim da imam nekog. Ovako mi je baš lepo, uživam sa ćerkama, počela sam da treniram, viđam se isključivo sa bliskim ljudima, posvećena sam sebi, negujem se... Jedino što mi fali jeste druženje sa publikom. Nedostaje mi ta energija koju jedni drugima dajemo na nastupima ― kaže Bekvalčeva.

 

 

makonda-tracker