"šta da se radi, svi lažemo..."

SKOČILA I RASPLAKALA SE KADA JE SAZNALA ISTINU: Bivši dečko Sanje Vučić priznao kako ju je DUGO LAGAO

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Ma nemoj

30-11-2020 10:00h
Čuješ koji zaključak: Svi lažemo za godine. Eto, ja nisam nikad lagala za godine, niti podnosim ljude, koji BILO ŠTA lažu. Lažov je lažov.

Hmmmm

30-11-2020 16:52h
Cek.. Sanja je 1993.godiste??? Ja sam bila ubedjena da je '70+.... ?
Auuuu... Starija sam od tebe 11 godina a izgledas 30 godina starija od mene???? Dete, smanji malo tu sminku, molim te..
Imala sam situaciju gde se klinka 2000.godiste bahatila sva "napucana" i u jednom trenutku meni kaze "Dete! Skloni se da prodjem!"... Rekoh, "Izvinite, teto..." ?‍♀️
Zasto mi koji smo na granici sa 4. i 5. decenijom, izgledamo mladje od vas, deco??? Cemu???

tanja

30-11-2020 20:56h
A kad je i kako saznala da si gej?

Teča

01-12-2020 02:54h
Aj' sto je lagao za godine, al' kako nije provalila da su mu steroidi pojeli zumanca. Tako da nema druge, ili ga je trosila samo za instagram fotke ili šta. Za "ono" ga sigurno nije trosila. Od njega je mogla samo biceps da dobije. Sve ostalo sprzio puder
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: