iskrena je

"MOLIM BOGA DA SE NE ZALJUBIM": Mirjana Karanović priznala zbog čega se plaši novih romansi!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Laza

27-11-2020 18:15h
“Mlada” si Miro, imaš još vremena da biraš!

glavno

27-11-2020 19:54h
je da se zaljubis u druge...

Raaza

28-11-2020 07:51h
Molite Boga da ostanete normalni,jer u praxi a i naucno je dokazano,da je zljubljenost bolesno stanje.Cuvajte se u Vasim godinama.

Tamara

28-11-2020 09:57h
Skroz si u pravu, Miro. Za sve postoji pravo vrijeme i za sve postoji momenat, kada treba reći: E, dosta je bilo. U protivnom, ljudi prave majmune od sebe. Bitno je da ti je zadovoljna duša i da svoj život ne bi mijenjala NI ZA ČIJI.

Suzi

07-12-2020 13:31h
@Tamara
Jeste.Svako od nas da odredi godinu u zivotu kada ce da odustane od sebe,svojih snova i ciljeva(jer njih ima pravo da ima samo mlad covek)-i da naprosto kapitulira,jer u suprotnom ce da pravi" majmuna od sebe."Ko to uzima sebi za pravo da drugima deli lekcije kada nesto treba u zivotu:da se uda,da rodi dete,da se zaljubi,da se ozeni...Imamo samo jedan zivot,i ako neko odluci sa pedeset sest godina da vise ne zeli da se zaljubi,vec da se zacahuri i hibernira ostatak zivota (a to moze da bude i dvadeset sledecih godina)to je njegovo pravo. Licno smatram,da covek moze da se zaljubi i sa sezdeset i sa sedamdeset i da uziva dok je ziv i zdrav.

Zoran

28-11-2020 12:27h
Mole boga i drugi da se ti ne zaljubis. :)

Lucky

29-11-2020 00:17h
Ti si odavno zaljubljena u sebe,drugi nece omati sansu da se u njih zaljubis a i neznaju koliko su srecni zbog toga.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: