KO BI REKAO?

BILI SU JAKO SREĆNI DO JEDNOG MOMENTA: Sanja Vučić RASKINULA sa zgodnim Nikolom, on se odlučio na NEOČEKIVAN POTEZ

1

Mada su do skoro sve tri bile u dugim i srećnim vezama, nakon Ivane Nikolić je još jedna "uraganka" raskinula sa svojim momkom

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nikola Đorđević, bivši momak Sanje Vučić, članice grupe "Hurricane", navodno, postaje novi učesnik rijalitija.

 

 

Pevačica je na svom Instagramu saopštila da je raskinula vezu sa Nikolom, a sada se oglasio i on. 

 

Istina je. Potpisao sam ugovor za Zadrugu! Nemam posla zbog korone, sedim kući i trošim pare. Rijaliti je mač sa dve oštrice, zavisi kako se pokažeš. Ulazim kao slobodan dečko ― rekao je Nikola, pa dodao:

 

Razlog raskida je prezasićenje, ne ulazak u rijaliti. Mi smo više od dve godine živeli zajedno. Nemam ružnu reč za nju, samo, jednostavno je došlo do prezasićenja u odnosu i to je to. Ona je mnogo dobra devojka― dodao je Đorđević.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

"Dragi novinari i pratioci, u poslednjih mesec dana bili smo u medijskoj pauzi i nisam se oglašavala i odgovarala na pitanja koja mi postavljate već duže vreme. Pitate me često zbog čega sam obrisala slike sa već sada bivšim dečkom sa Instagrama. Mi već dva meseca nismo zajedno, nismo u kontaktu i fokusiram se isključivo na sebe, svoj rad i posao, ništa van toga me ne zanima", napisala je Sanja, pa nastavila:

 

"Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada ću se oglasiti na tu temu i stavljam tačku na to, hvala", poručila je ona.

 

 

makonda-tracker