ovako je sve počelo

"POČELI SU DA MI GORE OBRAZI, A ONDA...": Branka Katić otkrila kako se ZALJUBILA u svog supruga Džulijana

7

Srpska glumica već dve decenije je u srećnom braku s britanskim producentom i rediteljem Džulijanom Farinom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Par ima dvojicu sinova — Luja i Džoa, a niko od članova njene porodice eksponira se mnogo u javnosti, baš kao što i Branka uglavnom komunicira s medijima u vezi sa svojim projektima.

 

Zato je prava poslastica za njene fanove kada otkrije ponešto o privatnom životu. Glumica je tako jednom prilikom ispričala za domaće medije kako je upoznala Džulijana i zaljubila se u njega.

 

Naime, nakon uloge u filmu Crna mačka beli mačor Emira Kusturice, Branki se ukazala prilika da započne inostranu karijeru, a upravo je na jednom od razgovora sa stranim producentima upoznala Džulijana Farina.

 

— Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda. Videli smo se još nekoliko puta, a posle par meseci, sećam se da su obrazi počeli da mi gore, da li od vina ili njegovog prisustva, pitala sam se, a onda napokon sebi priznala da sam se potpuno zaljubila — iskrena je bila Katićeva.

1 / 6 Foto: Printscreen

 

Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim - snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš — istakla je glumica jednom prilikom.


Kako Branka ističe, njoj je kuća uvek puna gostiju, i to često upravo njenih sunarodnika. Štaviše, Džulijan se šali da je ona i ušla u brak sa Srbima u paketu.


— Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta — istakla je Branka kroz smeh.

 

 

makonda-tracker