Važe za jedan od NAJSKLADNIJIH parova

DVE DECENIJE LJUBAVI I SREĆE: Dragana i Toni danas obeležavaju 20. GODIŠNJICU BRAKA, a ovo je njihova TAJNA!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 17

Sanja

28-09-2020 22:49h
Kako se ova Dragana pravi naivna i nevina, kao ona priča da njena deca slave dva Božića, mo''š misliti, koje čudo, pokatoličila se i pravi se naivna

LELA

29-09-2020 02:35h
@Sanja
Sanja, Bog je jedan a svi smo Hriscani, zasto tako negativne poruke ako su oni srecni vec 20 godina i imaju dvoje lepe dece, sta je vas briga ko je katolik a ko pravoslavan ,valjda vas dusa boli zbog toga, hahaha, pustite da ljudi uzivaju u svojoj ljubavi. Gledajte malo sebe vise .

Baki

29-09-2020 10:26h
@LELA
Evo još jedne naivne i nevine poput Dragane koja veruje u Deda Mraza i da se Emina Jahović eto udala iz ljubavi a ne za bogatog i da se ona udala za Harisa Džinovića, starijeg od nje 30 godina jer eto ima lep šešir, xaxaxa

Baki

29-09-2020 10:36h
@LELA
Pa kad je ljubav u pitanju, zašto Dragana ne ispriča neku priču o toj magičnoj ljubavi več uvek kad priča o tom odlasku u Beč naglasi da je otišla sa jednim koferom i da je to sve što je imala tada iako je do tada snimia najprodavanije albume ali nije imala ništa jer joj je bivši dečko uzeo sve. I kad priča o tom susretu sa njim i boravku u Beču, samo priča o elitnim restoranima gde ju je vodao, i tako se po tebi javlja ljubav, pa ti onda i ne znaš šta je ljubav i samo čezneš za evrićima, tako da je u ovom slučaju 'ljubav' u stvari materijalni status.

pa

29-09-2020 11:38h
@Sanja
i treba da slave katolički Božić! Otac im je Hrvat i normalno je da slave! Šta je nejasno?

Sanja

29-09-2020 12:29h
@pa
Nejasno je tebi, a meni je jasno da se ona pokatoličila jer i sama, sa svojom decom, slavi katoličke praznike, DAKLE, NIJE PROBLEM ŠTO SE POKATOLIČILA, ŠTO JE NJEN IZBOR, VEĆ ŠTO TO NEĆE DA PRIZNA I SVE NAS PRAVI BUDALAMA PRIČOM KAKO ETO NJENA DECA SLAVE DVA BOŽIĆA A NAŠA SAAAAAMO JEDAN, DAKLE ONA NAS VREĐA I PONIŽAVA.

Sanja

29-09-2020 12:30h
@LELA
Draga, nisi shvatila suštinu mog posta, naime, nemam ja ništa protiv što se ona udala za katolika, njena stvar, ali umesto da to nazove pravim imenom, da se pokatoličila, ona sve nas pravi budalama pričom kako eto njena deca slave dva Božića, što znači da su naša deca koja slave jedan Božić u inferiornom položaju, da su maltene hendikepirana u odnosu na njenu decu. Dakle, samo treba nazvati stvari pravim imenom i reći da njena deca idu u katoličku crkvu, da i ona sama prisustvuje svim verskim katoličkim obredima jer mora biti sa svojom decom tako da se u stvari i ona pokatoličila kao što su i njena deca katolici, e to je suština mog posta, da se stvari nazovu pravim imenom a ne da sve nas pravi budalama pričom kako njena deca slave dva Božića a naša samo jedan, jadna naša deca a tek deca koja ne slave ni jedan, ta deca mora da su mnooogo tužna, po Draganinom rezonu.
Ili, isto kao da ti nešto ukradeš i kažeš da ti nisi ukrala već si samo uzela nešto bez njegovog znanja, shvataš li ?

Baki

29-09-2020 12:35h
@pa
Auuuu, vidi ovog što se naoštrio, mora da mu je ćaća kosti ostavio u Blajburgu čim ovako reži.

Baki

29-09-2020 12:40h
@pa
A odakle hrvati u Centralnoj Bosni ? Da si iole pismen, kao što nisi, znao bi da su ti tzv hrvati u Bosni u stvari 100 % Vlasi, pravi Vlasi iz Rumunije, koji nisu primili hrišćanstvo i proterani iz Rumunije u Srbiju, odakle ih je Stefan Nemanja, proterao u Bosnu i pošto su bili stočari, naselili su se u dolini reke Bosne a posle su pod pritiskom katoličke crkve a posebno dolaskom turaka, pre uzeli katoličanstvo nego islam a i one nošnje koje nose žene hrvati centralne Bosne i Posavine su identične Vlaške nošnje. Mali čas istorije za džabe :)

budi Bog

29-09-2020 13:01h
@Sanja
Tp šta Dragana i njena deca slave NIJE TVOJ PROBLEM, shvataš?

Sanja

29-09-2020 13:11h
@budi Bog
Pa jesi li ti samo glupa ili i slepa. Pa dokle da ti pišem, nije problem što se ona udala za katolika, njena stvar, ali umesto da to nazove pravim imenom, da se pokatoličila, ona sve nas pravi budalama pričom kako eto njena deca slave dva Božića, što znači da su naša deca koja slave jedan Božić u inferiornom položaju, da su maltene hendikepirana u odnosu na njenu decu, SHVATAŠ LI SAD ?

Mara

29-09-2020 16:36h
@LELA
Šta ti znači ovo: 'imaju dvoje lepe dece', znači da su deca ružna ti bi pljuvala po tom braku ?

Estetika

29-09-2020 01:39h
Lepo je sredila nos, a kakav joj je bio.

Baki

29-09-2020 10:28h
@Estetika
Zato uz njene slike i spotove stoji P.O.N (pre operacije nosa) ali joj je u to vreme ipak bila grdnija frizura, ko da se petardom češljala.

šta

29-09-2020 11:36h
je tajna? Čovek je Hrvat, pun ko brod i nije stipsa kao srbi!

Pa Srbin čovek

29-09-2020 12:42h
@šta
A zaboravio si da napišeš da je i član udruženje srpskih privrednika u Beču :)

Sale

29-09-2020 13:33h
@šta
Činjenica da si ime svog naroda napisao velikim slovom a mog malim je dokaz teze da Hrvat nije nacija to je psihijatrijska dijagnoza.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: