bira prsten

ŠUŠKA SE DA NJEGOVA PORODICA NIJE ODUŠEVLJENA: Katarina Grujić će uskoro izgovoriti "da" fudbaleru Zvezde?

1

Par koji je nedavno potvrdio da je u vezi navodno planira zajedničku budućnost

foto: Instagram
foto: Instagram


Katarina Grujić i Marko Gobeljić nedavno su ozvaničili svoju vezu kada je pevačica njihovom zajedničkom fotografijom čestitala rođendan svom dragom putem Instagrama.

 

Par je već šest meseci u ljubavi, a šuška se i da je fudbaler Crvene zvezde toliko zaljubljen u pevačicu da već sada želi da njihovu vezu podigne na viši nivo.

 

Markovi bližnji oduševljeni su Kaćom, ali ne i idejom o veridbi, jer smatraju da je prerano i da bi prsten možda uplašio pevaćicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gobeljic (@gobeljamg7) on

 

Ljubav između Kaće i Gobeljića desila se na prvi pogled i od trenutka kada su počeli vezu se ne odvajaju jedno od drugog. Uživaju u vremenu koje provode sami, a prijatelji ne mogu da ih prepoznaju. Gobelja se, od dečka koji je dnevno menjao nekoliko devojaka, promenio za 180 stepeni, te je siguran da je Kaća ona koju je sve vreme čekao. To je razlog zbog kojeg želi po svaku cenu da je zadrži, a ovih dana traži savršeni prsten kojim će je zaprositi —započeo je priču izvor.

 

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

 

Iako je Markova porodica izuzetno zavolela Kaću, nisu za to da se vere, a potom i venčaju. Smatraju da je za takav potez prerano i da će veridba uplašiti Katarinu, pa na sve načine pokušavaju da ga odgovore. I dok porodica nije za ozvaničenje veze, prijatelji su podeljeni i donekle ga podržavaju u odluci. Iako su totalno zaljubljeni jedno u drugo, Kaća još uvek nije sigurna da ga je promenila i smirila, pa joj nije ni na kraj pameti da će je zaprositi — objasnio je izvor.

 

 

makonda-tracker