afera...

"VERUJEM U KARMU!" Napokon se oglasila PREVARENA žena turskog glumca koji ju je OSTAVIO zbog koleginice iz serije "Dete"

2

Turski glumac Ismail Hačioglu, kog smo upoznali u seriji Dete, poslednjih meseci je glavna tema medija.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Sve je počelo početkom leta. kada je u javnost dospela informacija da je njegova supruga Dujgu Kumark, s kojom ima ćerkicu, odlučila predati papire za razvod braka, i to zato što je saznala da je vara s koleginicom, 28-godišnjom Merve Čagiran, koju je i dovodio kući. Ona je dolazila u posetu kod Ismaila i Dujgu, a žena se čak i sprijateljila s njom, ništa ne sluteći.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ساخت کلیپ عزیزانتان (@gem__clip) on

 

Njihov razvod je priveden kraju pre nekoliko nedelja, a u međuvremenu, 34-godišnji Ismail je priznao da je u vezi s Merve. Turski mediji jedva su dočekali da se oglasi njegova, sada već bivša supruga, a ona je to nedavno i uradila.

 

 "Hvala svim korisnicima društvenih mreža na podršci, ali molim vas, nemojte me ništa pitati. Nemojte me ispitivati zašto sam ćutala sve do sada. Ne želim ništa komentarisati i spuštati se na taj nivo, to jednostavno nije moj stil. Istina će se otkriti pre ili kasnije, a ja verujem u pravdu i karmu", zaključila je skrhana Dujgu.

 

 

 

makonda-tracker