bili su zaljubljeni do ušiju

NISU SE KRILI I OTVORENO SU PRIČALI O SVEMU — PA I O RASKIDU: Ovo je JEDINI muškarac kog je Ceca pokazala posle Arkana

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Ognjen

22-09-2020 11:34h
Pametan Cvele, iskoristio je radi marketinga, šest meseci je imao želudac da bude sa njom??

Smrdulja

22-09-2020 11:47h
Trpa se s' kim stigne, gde stigne. Sta se drugo da za ocekivati od ******* **********?

Danilo

22-09-2020 12:44h
@Smrdulja
Probudio se jedno jutro i rekao sebi STANI ČOVEČE PA NISI TI ODRON TOLIKI ŠTA TO RADIŠ.

Mama

22-09-2020 15:15h
Jel to bese ona dama,sa nanogicom!?

Srpska mama

22-09-2020 20:59h
I njen zemljak Ivica su taman jedno za drugo. Slika i prilika sta nam je iz Zitoradja rasejano po BGD. Sad sljam ne mozes ni lopatom razgrnuti
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: