srodne duše

MNOGI SU BILI IZNENAĐENI ZBOG NJIHOVE LJUBAVI: Znate li kako su se upoznali Severina i Igor Kojić?

0


Kada je hrvatska pevačica u jednom intervjuu potvrdila da je u vezi sa sinom pevača Dragana Kojića Kebe, a ubrzo mu rekla i sudbonosno "da", regionalna javnost nije krila iznenađenje.

foto: Instagram
foto: Instagram

Uprkos razlici od 15 godina, Severina i Igor Kojić, izvanredno funkcionišu otkako su se u novembru 2015. godine zavetovali na večnu ljubav. Iako se u poslednje vreme često susreću s glasinama o tome da im "ne cvetaju ruže", ovaj par uvek izgleda zaljubljeno do ušiju, a oboje neretko na Instagrmau dele zajedničke fotografije i simpatične poruke i izjave ljubavi.

 


Mnoge interesuje kako je počela njihova ljubavna priča, a kako je pre nekoliko godina ispričao stradni menadžer i Severinin dobar prijatelj Edvin Softić, on je glavni "krivac".


Igor je bio moj prijatelj, a sa Severinom sam odavno porodica. Drago mi je zbog toga što se njihova veza završila brakom — izjavio je on za hrvatske medije pre nekoliko godina.

 

1 / 9 Foto: ATAImages


Navodno je Softić, koji je u prijateljskim odnosima s mnogim srpskim i hrvatskim muzičkim zvezdama, odveo Igora na Severinin koncert u Sava centru i odveo ga u bekstejdž kako bi se upoznali. Već su se, kako su pisali hrvatski mediji, rodile prve simpatije, a ubrzo je počela ljubav o kojoj je i dalje priča.
 

 

makonda-tracker