više od dve decenije ljubavi i sreće

LEPA MAJA JE NJEGOVA NAJVEĆA PODRŠKA I INSPIRACIJA: Suprugu Emira Kusturice retko viđamo u JAVNOSTI, a evo kako IZGLEDA!

12

Skladan par ima dvoje dece!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reditelj Emir Kusturica znao je da kaže da su žene njegova večita inspiracija, ali samo jedna dama je dugi niz godina njegova najveća podrška u svemu.

Supruga Maja Kustirica više od 25 godina sa ovim umetnikom deli one lepe, ali i one teške momente.

 

Maja je završila Svetsku književnost na Filološkom fakultetu, ali je uz svog supruga počela da se bavi produkcijom.

 

U javnosti o Maji reditelj ne želi mnogo da priča, ali na pitanje ko pravi više kompromisa u braku za 25 godina braka, supruga ili on, dao je jasan odgovor i istakao na čemu joj je najviše zahvalan.

 

- Nas dvoje smo mnogo duže u braku... U ključnom trenutku mi je pomogla ne kao žena, već kao neko ko je shvatio filmsku produkciju. Kada je trebalo da napravim prvi film posle rata koji govori o ljubavi Srbina i muslimanke, ona je pomogla u onom u čemu je u Srbiji uvek problematično - da se novac koji neko investira vidi na ekranu, a da neko ne uzme i pokupi kući. Tako da je taj profesionalni iskorak koji je ona tad napravila, pratio i kasnije i zapravo smo zajedno delovali i proizvodili kulturne događaje koji su postali deo zajedničkog iskustva - rekao je jednom prilikom za "Blic" Kusturica i opisao kako izgledaju momenti kada je romantičan.

 

Nastavak i fotografije na sledećoj strani...

makonda-tracker