nije želela da otkriva mnogo

PONOVO JE SREĆNA U LJUBAVI: Evo ko je uspeo da ukrade srce Marije Kilibarde!

7

Marija Kilibarda ima veoma lojalan krug prijatelja, pa detalji iz njenog privatnog života vrlo retko dospeju do javnosti.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

No, ni jedna ljubav ne može dugo da ostane tajna, pogotovo kada – u suštini – oboje nemaju razlog da je kriju, osim činjenice da ne žele da budu “tema dana”.

 

Kako piše magazin Hello, Marija navodno već neko vreme uživa u ljubavi sa Branislavom Vučelićem, sinom Milorada Vučelića.

 

Ipak, na pitanje novinara da li je to istina, Marija je u svom stilu odgovorila da je srećna, ne želeći da otkriva detalje.

 

– Pravo pitanje je – da li sam srećna, a odgovor je – srećna sam. Uživam, koliko je to moguće u okolnostima u kojima živimo. Uostalom, kako da ne budem ushićena, kad sam prošle nedelje postala tetka - rekla je Marija za Hello.

 

Voditeljka je nedavno za Kurir takođe progovorila na temu ljubavi, ali ni tom prilikom nije želela da detaljiše, već je, kako i sama kaže, dala "diplomatski odgovor".


- Znate kako, na ova pitanja uvek diplomatski odgovaram iako znam da se odnosi na partnera, ali uvek postoji neko ko mi izmami osmeh na lice. Imam mnogo divnih ljudi oko sebe, njih mi ne manjka i nema tu deficita — rekla je Kilibarda pre nekoliko dana za Kurir.

 

 

makonda-tracker