NIŽU SE ČESTITKE

ŠTA VI VIDITE NA OVOJ FOTOGRAFIJI? Jelisaveta ne objavljuje Teove fotografije, a sad je napravila izuzetak — i ODUŠEVILA

0

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić i proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić čuvaju svoju intimu daleko od javnosti, zbog čega je pravo iznenađenje videti njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu. Ipak, sada imaju povod!

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

 

Jedna od najatraktivnijih domaćih glumica, koja sa suprugom Milošem Teodosićem trenutno čeka drugo dete, uživa u bračnom i porodičnom životu. Iako je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, retkost je videti Miloša na njenim objavama s obzirom na to da par drži do svoje privatnosti.

 


Ipak, na dan kada Teodosići proslavljaju treću godišnjicu braka glumica je napravila izuzetak i podelila fotografiju na kojoj su Miloš i ona zagrljeni dok je suprug ljubi. U opisu je istakla samo broj tri, koji označava njihove tri prelepe godine, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste da je ova fotografija govori samo jedno — ljubav!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on


Jelisaveta i Miloš već imaju ćerkicu Petru, koja je na svet došla u Americi tokom košarkaševog angažmana u Los Anđeles Klipersima, a mediji su nedavno pisali da je glumica u blaženom stanju.

 

 

makonda-tracker