tuga!

BEOGRAD JE VOLEO I ZBOG NJE: Preminuli umetnik bio je u ljubavi PET GODINA sa OVOM POZNATOM glumicom! (FOTO)

2

Napustio je ovaj svet u 33. godini.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pozorišni reditelj Igor Vuk Torbica, autor kulturnih predstava "Hinkeman" i "Carstvo mraka", preminuo je juče u Rovinju, potvrdili su porodica i prijatelji.

 

"Napustio nas je u 33. godini Igor Vuk Torbica, pozorišni reditelj. Rođen u Drvaru, odrastao u Rovinju, školovao se i živeo i radio u Beogradu, kao i u mnogim najznačajnijim pozorištima širom regiona. U gradu koji je voleo i odabrao, napravio je neke od svojih najboljih predstava, kao i u Zagrebu, Ljubljani, Novom Sadu, Rijeci, Somboru, Bitolju", navodi se u saopštenju porodice i prijatelja reditelja.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

 

Igor Vuk Torbica voleo je Beograd i zbog glumice Hane Selimović.

 

Bili su u vezi pet godina, a zajedno su delili dobro i zlo, kao i sudbinu slobodnih umetnika.

 

"Lepo je imati nekog ko može da razume iracionalnu prirodu problema koje umetnik oseća. Igor je beskrajno talentovana, pametna i inspirativna osoba", rekla je ona za Story jednom prilikom, te navela kako su održavali ljubav na daljinu.

 

Hana je televizijska i pozorišna glumica. Njen otac je novinar Bojan Selimović, a Meša Selimović joj je deda-stric. Dobitnica je brojnih priznanja, a neke od serija u kojima je možemo gledati jesu Tajkun, Besa...

 

 

makonda-tracker