kratke veze

ŠIJAN NIJE PRVI MUŠKARAC SA JAVNE SCENE U NJENOM ŽIVOTU? Evo sa koja DVA POZNATA momka se Bojana Rodić zabavljala (FOTO)

9

Bojana Rodić, svastika Veljka Ražnatovića, ima buran ljubavni život koji do sada nije bio poznat javnosti, pišu domaći mediji.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kako Kurir piše, rođena sestra Bogdane Ražnatović, snajke Cece Ražnatović, prošlog leta bila je u kratkoj, ali strasnoj vezi sa Stefanom Karićem!

 

Prema rečima njenih bliskih prijateljica, ona je imala romansu i sa Kostadinom Terzićem, naslednikom Zvezdana Terzića, generalnim direktorom Crvene zvezde, s kojim je, navodno, prevarila tadašnjeg dečka Dejana Savića.

 

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

 

Bojana i Dejan su se upoznali 2017. na Tajlandu. Ona je bila sa sestrom Natašom i drugaricom. Zabavljali su se oko tri meseca, dok Dejan nije saznao da ga je Bojana, navodno, varala sa Terzićem!

 

 

Njih dvoje su se viđali i pre nego što je s Dejanom uplovila u vezu, ali, navodno, i tokom njihovog zabavljanja. Savić je mladi biznismen koji živi i radi u inostranstvu, a u Srbiju dolazi po potrebi.

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

 

Međutim, Terzić nikada nije hteo da se zna da su on i Rodićeva u vezi, nego joj je rekao da mogu da budu u tajnoj kombinaciji. Veljkova svastika je na to pristala i njihovu vezu je krila, ali njihovi zajednički prijatelji su znali za njihov odnos. Kada ju je Dejan ostavio, ona je odmah otišla u Budvu i, navodno, bila u apartmanu kod Terzića skoro dve nedelje.

 

Savić je i to saznao jer ima mnogo prijatelja koji su mu javili i slali njihove zajedničke slike sa plaže.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker