SREĆNA JE

TRETIRA JE KAO PRINCEZU: Ovako je počela ljubavna romansa Anje Mit i bivšeg momka Dušice Jakovljević

1

Glumica Anja Mit već nekoliko nedelja je u vezi sa mladim biznismenom Nikolom Konstantinovićem, a par ne želi još uvek da se eksponira u javnosti.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Mlada glumica Anja Mit retko je pričala o ljubavnom životu, a sada je na društvenim mrežama osvanula fotografija sa njenim izabranikom Nikolom Konstantinovićem, s kojim je otpočela vezu pre nekoliko nedelja. Oni su se upoznali sasvim slučajno, a ljubav je planula na prvi pogled.

 

- Anju i Nikolu su upoznali zajednički prijatelji, a ljubav je planula na prvi pogled. Svideli su je jedno drugom i posle nekoliko sati zajedničkog provoda, razmenili su brojeve telefona i počeli da se dopisuju. Onda su usledila učestala viđenja i ljubav je počela da cveta. Anji prija Nikolina pažnja, a svaki trenutak proveden sa njim Anju uveseljava, pa ne skidaju osmeh sa lica. Njih dvoje su tek na početku veze, stalno su na vezi i redovno se viđaju kako u restoranima, tako i Anja odlazi kod njega kući - kaže za domaće medije izvor upućen u celu priču.

 

1 / 5 Foto: instagram

 

 

Na pitanje kako joj je u ljubavi, bila je jasna:

 

- Kao i do sada, svoj privatni život čuvam samo za sebe i volela bih da tako ostane... Mogu da kažem da sam srećna i da uživam - rekla je Anja.

 

Po fotografijama i komentarima je jasno da je u pitanju velika ljubav, a ovaj biznismen je bio u vezi i sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

 

- On i Dušica su se rastali pre nekoliko meseci i svako je krenuo svojim putem. Svako ima pravo da nađe novu ljubav i ne želi da se osvrće na prošlost. Važno je da je njima lepo i da se super provode, poštuju i vole. Anja je uvek pozitivna i stalno svojim duhovitim komentarima zabavlja Nikolu. On je tretira kao princezu - naglašava izvor.

 

 

makonda-tracker