LJUBAV IZ MLAĐIH DANA

NAŠ LEGENDARNI FUDBALER U MLADOSTI JE BIO MILJENIK ŽENA: Na njegov šarm tada je pala i NAJLEPŠA DAMA bivše Jugoslavije!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Moja savest

30-05-2020 16:35h
On bio neki zavodnik ? Nemojte me nasmijavati molim vas ! A onu ženu je dobio na pare a ne na šarm , koga imao nije nikada !

Šelle

30-05-2020 17:33h
A on gej

Pelle

03-06-2020 00:28h
@Šelle
Dzaja je kosu izgubio od tapsanja po glavi zbog dobro obavljenog sviranja i zavrtanja kozne frule.

Karlo Veliki

30-05-2020 18:20h
Nemojte da obmanjujete javnost. Dzajic je tunjav kada su zene u pitanju. Ivona Puhiero je pokusaj da mu se nesto namesti, ali bez rezultata. Cuvena je slika njih dvoje gde su im lica sakrivena sesirom, kao bajagi da se ljube...Nesporno je da je Dzajic kao covek veoma dobra osoba. Kao igrac ni izdaleka nije najbolji, ali je proizvod Miljanicevog marketinga i komunisticko-policijske dominacije na medijima.

General Blight

30-05-2020 18:45h
@Karlo Veliki
Bravo za komentar. Džaja je dobar čovek, ali daleko od toga da je bio neki zavodnik i tome slično.

Sreten

01-06-2020 21:27h
@Karlo Veliki
Dali se misli na fudbalera Dragana Dzajica koji je UKRAO milion maraka pa pobego u Crnu Goru dok stvar nije zataskana ?. Jer u Srbiji , ako ukrades devet miliona evra , onda nosis sest meseci nanoguicu a ako si cuveni fudbaler pa ukrades milion maraka onda...nije zgodno da budes osudjen jer te narod voli. E ako si sirotinja pa ukrades pola hleba u samoposlugu - ima da robijas.

M

17-06-2020 15:04h
@Karlo Veliki
Dragan Dzajic je bio najbolji srpski fudbaler svih vremena. Koga *e*e, njegov je i samo njegov problem, a to da je nesto ukrao, ne lupetajte. On je bio u zatvoru dok je Ceca priznala kradju pa je izasla i kod kuce nosila nanogicu. Dzajicu je dat savet da prizna da je ukrao i nosice nanogicu, ali covek nije priznao, jer nije ni ukrao. Neki politicar mu je namestio

Calamala

01-06-2020 03:17h
Da budem iskrena meni Vranjes jako lici na Dzaju iz mladjih dana!
Fizionomija lica,ma sve+ talenat iuspesnost u fudbalskoj karijeri.Sta ja znam..

Mozga bez

03-06-2020 05:26h
To je ona zenska fora za lovatore, " osvojio me je svojim smislom za humor". Dajte ljudi, čovek je bio vrhunski fudbaler ali ne zna da sklopi dve-tri rečenice.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: