legendarna glumica

SLAVNA AVA GARDNER IMALA JE NEKOLIKO VELIKIH LJUBAVI: Nekoliko meseci pred smrt mislila je čak i o samoubistvu!

0

Za mnoge je Ava Gardner, žena hipnotički zavodljivih zelenih očiju, bila jedna od najlepših i najerotičniji glumica svih vremena.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Miljenik cele Amerike, junak slatkog glasa, Frenk Sinatra, na premijeri filma "Muškarci više vole plavuše", upoznao je ljubav svog života. Prva brineta Holivuda osvojila ga je na prvi pogled.

 

"Izgubio sam glavu", sećao se Sinatra, "kao da me zalila čašom vode."

 

S italijanskim temperamentom (Sinatrini su roditelji doseljenici iz Italije), Frenk je pevao serenade pod prozorima, pucao iz pištolja, a kada nije popuštala, vodio je Avu na boks mečeve i koncerte na kojima je pevao samo za nju.

 

Ava je ubrzo popustila i pristala je da se uda za Frenka. Međutim, najslavnije venčanje godine nije smirilo njihov burni odnos. Temperamenti par vrlo je često bio glavni akter raznih skandala. On bi uzeo oružje, pretio da će se upucati, ona je u nastupu ljubomore bacala venčani prsten. Njihov brak je bio osuđen na propast. Na prvu godišnjicu braka, Ava se našalila i izjavila: "Čitava godina! Dvaput sam bila u braku, ali nikada toliko dugo!"

 

Ava se spremala da ode, a to je i uradila kada je Frenk otišao da snima film "Odavde do večnosti". Ava je započela ljubavnu vezu s toreadorom. Nije imala snage da se bori s preljubničkim karakterom svog supruga.

Holivudski bračni par se razveo nakon šest godina braka. Nakon toga, Sinatra je u više navrata govorio kako je Ava Gardner bila jedina žena u njegovom životu koju je voleo. Nakon njene smrti od upale pluća, Sinatra je bio potpuno duševno uništen te ga je jedna od kćeri pronašla kako sedi na podu sobe i neutešno plače. Na Avinu sahranu stigao je u crnoj limuzini, ali nije hteo da izađe. Svi su znali da u njoj sedi Frenk Sinatra.

 

Za mnoge je Ava Gardner, žena hipnotički zavodljivih zelenih očiju, bila jedna od najlepših i najerotičniji glumica svih vremena. Njeno ime postalo je sinonim za zlatno doba Holivuda.

Imala je neobuzdan karakter, bila je strastvena i puna ljubavi ali i fatalnih grešaka. Iako su u početku agenti smatrali da o glumi ne zna ništa, zbog njenog izgleda sve mane su joj bile oproštene.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker