šuška se

SIGURNO ĆETE SE IZNENADITI: OVO je novi dečko Dušice Jakovljević?! (FOTO)

5

Domaći mediji javljaju da je voditeljka Zadruge srećno zaljubljena, a najviše pažnje privukle su im godine njenog navodnog dečka

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Voditeljka televizije Pink Dušica Jakovljević (38) navodno je u vezi s dvadesetogodišnjim mladićem iz Šida koji živi u Beogradu.

 

Par je navodno tokom vanrednog stanja živeo u Novom Sadu zajedno, a voditeljka je novog izabranika upoznala i sa svojom decom, piše Informer.

 

Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja prošle godine. Najpre su se samo družili, a u januaru smuvali. Već pet meseci su zajedno 24 časa dnevno — rekao je neimenovani izvor listu i dodao:

 

Dušica je rekla da joj nimalo ne smeta što je od nje mlađi 18 godina i da je ozbiljniji od mnogih muškaraca njenih godina.

 

Voditeljka Zadruge nije potvrdila ni demantovala priču, ali je na Instagramu pre nekoliko dana objavila sliku s mlađim muškarcem.

 

Pre nekoliko dana, mediji su pisali da izvesni Toni, veoma mlad momak, redovno komentariše fotografije lepe voditeljke na Instagramu, a Dušica je podelila i fotografiju iz lifta na kojoj su zajedno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony (@rbtony1) on

 

makonda-tracker