uvek je imao ukusa

VOLEO JU JE DOK NIJE SREO ANU: Evo kako danas izgleda lepotica s kojom je Bastijan Švajnštajger proveo SEDAM GODINA

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Stockholm

07-05-2020 15:18h
Nasoj Ani ni do gleznja,iskreno.

Raaza

07-05-2020 15:49h
@Stockholm
Mario Gomez je sredio devojku koja je bila u vezi s Bastijanom,zbog toga je morao da napusti Bayern.

natasa

07-05-2020 16:27h
Pa ova nije videla M od manekenske karijere dok nije upoznala Bastiana!Navedite koje naslovnice je imala a da nemaju veze sa fudbalom?Bio mlad klinac zabavljao se,a nastavio Mario Gomez tako da sponzorusu porediti sa Anom je zaista smesno!Nije ona privatna nego beze od nje ko djavo od krsta...jos ce se ona traziti...znao je Bastijan sta vredi i sa kim se zeni!

Tanja

07-05-2020 16:56h
Naša Ana je lepša. Osim toga, ona je izgradila sopstvenu sportsku karijeru i nije u senci popularnog muža. Švajni je šmeker i gospodin a naša Ana korektna, diskretna i lepa.

Lola

07-05-2020 20:37h
Ocigledno se Svajni zasitio hladne germanske lepote.Sada izgleda srecniji nego pre.

Bogte

08-05-2020 10:37h
Izvređaše Srbi devojku a da ni sami ne znaju zašto - te ružna, te sponzoruša, te beže od nje k'o đavo od krsta... Ma jasno je kao dan zašto Ana nije izabrala muža iz Srbije! Pobegla na vreme i spasila se i svaka joj čast!

Naca

16-05-2020 13:45h
Ana je kao andjeo

Rada

16-05-2020 18:21h
Ana kao anđel
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: