PRVA LJUBAV

DETALJ KOJI JE MALO KO ZNAO: Otac Bake Praseta bio je u BRAKU sa našom SLAVNOM VODITELJKOM, a evo šta sada KAŽE o tome!

3

Ova informacija šokirala je mnoge, budući da se o privatnosti naše čuvene voditeljke i novinarke malo zna...

foto: screenshot, youtube/baka prase
foto: screenshot, youtube/baka prase

Iako nikada nije volela da govori o svom privatnom životu, u javnost je isplivala informacija o prvom braku, koji je davnih dana, tokom studija glume na FDU, naša poznata voditeljka Olja Bećković sklopila sa Nenadom Ilićem, inače ocem jednog od trenutno najpopularnijih momaka sa domaće Youtube scene.

 

U biografiji Bećkovićeve samo je napomenuto da iza sebe ima dva braka, ali se nigde precizno ne navodi da je bila udata za Ilića, niti koliko su bili u braku.

Kako je pisao Kurir, koji je prošle godine došao do ovih ekskluzivih saznanja, Ilić je osamdesetih godina bio asistent na FDU i jedna od prvih generacija glumaca kojima je predavao bila je upravo Oljina.

 

foto: Damir Dervišagić

- To je bila mladalačka ljubav koja je brzo krunisana brakom. Sve to je nekako u njihovom slučaju išlo ishitreno, pa je samim tim i razvod brzo došao. Koliko ja znam, oni su se upoznali na fakultetu, Nenad je bio Oljin profesor, iako je samo nekoliko godina stariji od nje. Bećkovićkini roditelji Matija i Vera nisu bili oduševljeni time što hoće da se uda tako mlada, ali se nisu ni protivili njenoj odluci. Bili su verovatno i uvereni da će brzo da se pokaje i da će se ovaj mladi par rastati - kaže izvor i dodaje da se par razišao u miru.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker