ništa ne krije

„SVAKA VEZA MI TRAJE KAO JOGURT“: Aca Lukas otkrio sve o svom ljubavnom životu nakon razvoda

5

Folk pevač otvorio je dušu i ispričao zanimljive pojedinosti o vezama u koje stupa otkad se rastao od bivše supruge Sonje, kao i o estradnim prijateljstvima

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kako je pevač objasnio, posle razvoda ima mahom veoma kratke veze, pa zato ne planira da se nekome zakune na večnu ljubav.


Svaka veza mi traje kao jogurt! Zato ne bih voleo da se oženim ponovo – kaže on za Informer.


On je istakao da devojke s kojima se viđa ponekad prespavaju kod njega tokom policijskog časa iako to nije planirao, ali mere se moraju poštovati.

 

Desi se da dođu u 18 sati, kada počinje policijski čas i moraju da ostanu do pet ujutru! To je mnogo, poželim da odu oko ponoći kako bih eventualno zamenio goste, ali to je nemoguće! Kako da ih pošaljem kući, pa da ih policija uhapsi?! Posle bih morao da ih vadim iz zatvora. Zato od ponoći do pet ujutru uglavnom igram igrice, a gosti navijaju. Tokom pandemije korone svuda ponavljaju "Ostanite kod kuće!" A ja imam fobiju od te rečenice jer su mi sve tri bivše žene stalno to ponavljale – iskren je Lukas.

 

foto: Antonio Ahel/ATAImages

On je istakao da se ne viđa previše s kolegama jer među estradnjacima vlada sujeta.


Moja treća supruga volela je ta estradna druženja. Zbog nje sam išao na takva okupljanja samo da bih joj učinio. Ali to su bila silovana prijateljstva! Okupe se pevači, pa pevaju kao da smo na Evroviziji, a onda svako svakog ogovara. Sve ih izjeda sujeta, samo ih zanima ko je imao više publike na nastupima i pregleda na Jutjubu. Godinama sam vodio lažan život jer na estradi nema pravih prijateljstava. Da mi danas neko pokloni kuću u kraju gde žive pevači, ja bih odbio – rekao je pevač.
 

 

makonda-tracker