sećate li se ove ljubavne priče?

PRE MRKE, LJUBILA JE NJEGA: Ovaj poznati muzičar je 10 GODINA bio u srećnoj vezi s Anom Bekutom (FOTO)

3

Šarmantna pevačica već osam godina je u vezi s penzionisanim inženjerom i bivšim ministrom Milutinom Mrkonjićem, a malo je poznato da je pre mnogo godina volela jednog slavnog muzičara.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kako su pre nekoliko godina pisali domaći mediji, na samom početku karijere jedna od najcenjenijih pevačica narodne muzike Ana Bekuta provela je punu deceniju u nevenčanoj vezi sa šabačkim muzičarem Predragom Vidovićem Prejom.


Preja je tokom osamdesetih godina 20. veka živeo u Nemačkoj i u Sjedinjenim Američkim Državama, a po povratku u Jugoslaviju počeo je da se bavi isključivo narodnom muzikom.

 

 

On je oformio muzičku grupu, ali nije imao pevačicu, zbog čega je raspisao oglas. Na njega se javila Nada Polić, koju danas znamo pod imenom Ana Bekuta.


Ovaj muzički sastav je nazvan Anabe, a ljubavna veza između Ane i Preje je navodno trajala do 1992. godine. Pevačica je okončala ovu vezu, upoznala klavijaturistu Slobodana Šmakića i iz Šapca se preselila u Beograd.

 

Ova ljubav trajala je do 2000. godine, a sledeći za kojeg je poznato da je osvojio srce šarmantne pevačice je Milutin Mrkonjić.

 

 

makonda-tracker